Spencer Dinwiddie bir Bitcoin yatırımcısı
Spencer Dinwiddie bir Bitcoin yatırımcısı

NBA oyuncusu Spencer Dinwiddie: “Her şey yolunda gitseydi, şu an Bitcoin yatırımına yüklenecektim.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bleacher Report geçtiğimiz günlerde, Brooklyn Nets’in oyuncusu olan NBA oyuncusu Spencer Dinwiddie ile röportaj yaptı. Dinwiddie, kripto para yatırımları ve 2017 boğa piyasasında elde ettiği başarılardan bahsetti.

Spencer Dinwiddie bir Bitcoin yatırımcısı

Dinwiddie, 2017 ortalarında Bitcoin satın aldı ve o zamanlar Bitcoin’e yatırım yapmanın mantıklı olup olmadığını düşünürken şimdi ise bu kararının son derece iyi olduğunu belirtiyor. Dinwiddie, açıklamalarına şunları ekliyor:

Her şey yolunda gitseydi, şu an Bitcoin yatırımına yüklenecektim.

Dinwiddie 2017 yılında bir çaylak oyuncusuydu ve Lebron James gibi oyuncular gibi fazlaca para kazanırken gelirini daha da artırmak için alternatif yatırımlara odaklandı. İlk başta Dinwiddie, Bitcoin’e yatırım yapma konusunda şüpheciydi ve bunun yerine emlak piyasasına yatırım yaparak babasının tavsiyesini dinledi.

Ünlü NBA oyuncusu, TRON’a da yatırım yapıyor

Dinwiddie, bir Coinbase hesabı açmaya ve Bitcoin’e yatırım yapmaya karar verdiğinde, Bitcoin 1.200 dolardan işlem görüyordu. Daha sonra Bitcoin fiyatı tırmanmaya başladı ve Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.000 dolara çıkmadan önce Dinwiddie Bitcoin’i  fiyatı 5.000 dolardan 15.000 dolara çıkana kadar satın aldı. Daha sonra Dinwiddie TRON’a (TRX) yatırım yapmaya karar verdi. Zengin yatırımcıların bu kripto parayı desteklediğini gördükten sonra TRX’e yatırım yaptı. Dinwiddie, açıklamalarına şunları ekliyor:

Eğer milyarderler bir şeye yatırım yapıyorlarsa ve bir şeyi zorluyorlarsa, uzun vadede başarıları olmasa bile, mutlaka yükseleceğini gösterir.

Dinwiddie’nin Aralık ayı başında satın aldığı TRX’ler o ayın sonunda fiyatların yükselmesiyle değer kazandı. Dinwiddie NBA’de iyi bir oyuncu haline geldi ve yirmi beş yaşında artık bir çaylak olarak kabul edilmiyor. Son zamanlardaki gelişmeler ile spor dünyasından çok sayıda ünlü ismin kripto paralara ilgi duyduğunu görüyoruz.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin