Volatilite endeksine göre yeni “Bitcoin patlaması” çok yakın olabilir!
Volatilite endeksine göre yeni “Bitcoin patlaması” çok yakın olabilir!

Söylentisi bile yetti: 69.000 Bitcoin’in olduğu cüzdana ulaşılmaya çalışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Bitcoin cüzdanının 715 milyon dolardan fazla BTC tuttuğu söylentisi, fırsatçı bilgisayar korsanlarından oluşan bir topluluğun dilinde.

Kurumsal ağ güvenlik firması Hudson Rock’ın baş teknoloji sorumlusu Alon Gal, şu anda 69.000 BTC tuttuğu söylenen cüzdanın elinde olduğunu söylüyor.

Kodlayıcılar, Bitcoin Core wallet.dat dosyasını kıracak şifreyi bulmaya çalışıyor. Gal, Google’ın kuantum bilgisayarını ödünç vererek ona yardım etmesi gerektiğini söylüyor.

https://twitter.com/UnderTheBreach/status/1303316723186139136?s=20

Tartışma konusu

Gerçek dünya kuantum hesaplama uygulamalarının ne kadar hızlı gelişeceği veya endüstrileri ne kadar hızlı etkileyebilecekleri veya Bitcoin gibi kriptografik sistemleri etkileyebilecekleri, titiz ve devam eden tartışmaların konusudur.

Günümüzün kuantum bilgisayarları, kriptografik sistemleri gerçekten kıracak kadar güçlü değiller, ancak farklı şirketler daha güçlü modeller geliştirmeye devam ediyor.

Örneğin, endüstriyel güç merkezi Honeywell, Haziran ayında bilim adamları, mühendisler ve teknisyenlerden oluşan ekibinin, mevcut olan önceki modellerin çok üzerinde bir kuantum hacmi 64 olan bir bilgisayar teslim ettiğini duyurdu. Kuantum hacmi, kuantum fiziği hesaplama bitlerinin (kübitlerin) sayısı, verimlilik ve sistemin kübitleri arasındaki ara bağlantının gücü gibi çeşitli farklı ölçümleri ölçüyor.

Kararsız bir sistem

Imperial College London’da bir kuantum hesaplama ve şifreleme araştırmacısı olan Dragos Ilie, bir sistemi ölçeklendirmek için gittikçe daha fazla kübit eklemenin zor olduğunu ve sonuçta kararsız bir sisteme yol açabileceğini savunuyor.

“Google’ın süper bilgisayarında şu anda 53 kubit var.

Bitcoin veya diğer birçok finansal sistem üzerinde herhangi bir etkiye sahip olmak için en az 1500 kübit gerekir ve sistem hepsinin dolanmasına izin vermelidir … ”

Ayrıca Gal cüzdanının reklamını yaptığından çok daha az Bitcoin içermesi ihtimali de var.

“Birisi beni cüzdanları taklit etmek için bir yöntem olabileceği konusunda uyardı, ancak bunun doğru olup olmadığını veya bu cüzdana uygulanıp uygulanmadığını bilmiyorum.”

Gal’in kendisi cüzdanın yakın zamanda kırılacağına pek ikna olmuş görünmüyor.

https://twitter.com/0xMohd/status/1303339745293086722?s=20

Dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin