"Şov yeni başlıyor!" Milyarder fon yöneticisi Bitcoin için çok umutlu

“Şov yeni başlıyor!” Milyarder fon yöneticisi Bitcoin için çok umutlu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Milyarder hedge fonu yöneticisi Paul Tudor Jones, Bitcoin (BTC) yatırımı yapmanın teknoloji devlerinin ilk günlerinde Apple ve Google’a yatırım yapmaya benzediğini söylüyor.

1987 yılında borsa çöküşünü tahmin etmesiyle tanınan Tudor Investment Corporation’ın kurucusu, BTC’de “küçük tek haneli bir yatırımı” tuttuğunu söylüyor.

“Bitcoin, Apple ve Google’ın ilk döneminde yatırım yapmaya benziyor.”

Jones; Federal Rezerv’in eşi görülmemiş niceliksel genişlemesinin enflasyonu artırdığını ve kral kripto paranın altın, bakır ve menkul kıymetler gibi geleneksel seçenekler arasında en iyi enflasyon ticareti olduğunu söylüyor.

Bitcoin, ona inanan gerçekten, gerçekten zeki ve sofistike insanlardan oluşan muazzam bir varlığa sahip. Apple’a ya da Google’a erken yatırım yapmaya benziyor.

Bitcoin, koronavirüs kaynaklı bir finansal kriz devam ederken mart ayında 4.000 doların altına düştü, ancak o zamandan beri toparlandı. Bu haftanın başlarında, çevrim içi ödeme şirketi PayPal’ın kripto para birimlerini destekleyeceğini açıklamasının ardından BTC, Ocak 2018’den bu yana en yüksek seviyesine yükseldi.

“Şov yeni başlıyor”

Bitcoin’in yükselen fiyatının ortasında Jones, rallinin hala “ilk vuruşta” olduğunu belirterek devasa boğa koşusunun daha yeni başladığını düşünüyor.

CoinMarketCap’e göre, yazı yazılırken BTC 13.041,65 dolar değerinde.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin