"Sorunlu" ve "rahatsız edici": SEC, Ripple'ın "kritik gerçekleri" gizlemeye devam ettiği iddiasında

“Sorunlu” ve “rahatsız edici”: SEC, Ripple’ın “kritik gerçekleri” gizlemeye devam ettiği iddiasında

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para haber – SEC’e göre Ripple’in belgelerini mühür altında tutma talebi endişe verici ve sorunlu.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nda kıdemli bir duruşma avukatı olan Jorge Tenreiro, 30 Mart’ta Yargıç Sarah Netburn’e yazdığı bir mektupta Ripple’ın mühürlenme taleplerinin “sorunlu” olduğunu iddia ediyor.

Ripple’ın vakayla ilgili “kritik gerçekleri gizlemeye” çalıştığını yazıyor:

Ripple’ın bu davayla ilgili kritik gerçekleri yatırımcılarından gizlemeye devam etmek istemesi rahatsız edici olmaya devam ediyor ve 1933 Menkul Kıymetler Yasası’nın kayıt hükümleri tarafından empoze edilen yatırımcı-koruyucu ifşa gereksinimlerine duyulan ihtiyacı vurguluyor.

Geçen hafta, blockchain şirketi yargıçtan bazı belgelerini “gizli ve özel bilgiler” içerdikleri için mühür altında tutmasını istedi.

Ancak SEC, bu tür taleplerin kamu erişim ilkeleriyle “çelişkili” olduğunu savunuyor.

Ripple, XRP’nin Bitcoin’e benzemediğini anlıyor

Ripple, SEC’i Bitcoin ve Ethereum ile ilgili belgeler üretmeye zorlamak için bir talepte bulundu ve XRP’nin ekonomik özünün, düzenleyicinin alanı dışındaki en büyük iki kripto para biriminden farklı olmadığını belirtti.

Ajans, Ripple ile yatırımcısı arasında, kripto para birimi alanında “sofistike bir katılımcı” olan ve XRP ile Bitcoin arasındaki temel farkları araştıran ve böylece SEC’in zorlama hareketine karşı mektubunu destekleyen dahili bir e-posta aldı.

Bu e-posta, Ripple ile yatırımcı arasında XRP ve bitcoin arasındaki birçok temel farklılıktan biri (Ripple ağının XRP’nin en büyük tek sahibi olan Ripple’ın çabalarına büyük ölçüde bağlı olduğu) hakkında bir konuşmayı yansıtıyor. Ayrıca bu durum SEC’in muhalefetinin temelini oluşturuyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin