Soros Fonu yöneticisi, Bitcoin'de gerçek bir fırsat görüyor
Soros Fonu yöneticisi, Bitcoin'de gerçek bir fırsat görüyor

Soros Fonu yöneticisi, Bitcoin’de gerçek bir fırsat görüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Soros Fon Yönetimi CIO’su Dawn Fitzpatrick, firmanın Bitcoin’e dikkate alınması gereken yeni bir emtia olarak baktığını doğruladı.

Soros Fon Yönetimi’ndeki bir yönetici, kripto para birimi endüstrisindeki arz artışının bir sonucu olarak Bitcoin’in artık bir yan varlık olarak görülmemesi gerektiğine inanıyor.

Bloomberg ile konuşan Soros Fon Yönetimi Baş Bilgi Sorumlusu Dawn Fitzpatrick, firmanın son zamanlarda özellikle Bitcoin’e bakarak kripto para birimi endüstrisine ilgi duyduğunu belirtti. Bu yaklaşım, ABD dolarının gücünü korumak için mücadele ettiği ve artan enflasyondan muzdarip olduğu bir zamanda geliyor.

Fitzpatrick, Bitcoin’in kurumsal benimsemesinin arttığını ve daha fazla perakendecinin varlığı not aldığı önemli bir zamana doğru ilerlediğini öne sürerek şöyle diyor:

“Kripto etrafındaki tüm altyapının gerçekten ilginç olduğunu düşünüyoruz ve bu altyapıya bazı yatırımlar yapıyoruz. Bu adımlarımızın bir dönüm noktasında olduğunu düşünüyoruz. Genel olarak kripto söz konusu olduğunda, zaman içinde gerçekten önemli bir andayız, Bitcoin gibi bir şey sınır varlık olarak kalmış olabilir. Ancak son 12 ayda para bastık. ABD’deki arz %25 arttı. “

Soros Fonu ve Kripto Para Birimi

Son iki ayda Soros Fonu, kripto para birimi ile ilgili projeleri finanse etmek için iki yatırım yaptı. Her iki projenin de merkezi olarak Bitcoin’e odaklanmasıyla son adımlar, Soros Fonu’nun varsayımsal bir bakış açısıyla sadece Bitcoin ile ilgilenmediği anlamına geliyor. Kripto para birimi endüstrisine yapılan yatırım ve ilgi, fonun ABD doları cinsinden para depolama perspektifiyle tam bir tezat oluşturuyor. Fitzpatrick’in önerdiği gibi:

“İtibari para birimlerinin değerinin düşürülmesi konusunda gerçek bir korku var. Bitcoin’i düşündüğünüzde, onu bir para birimi olarak düşünmüyorum, onu bir emtia olarak düşünüyorum. Kolayca depolanabilen, kolayca aktarılabilen bir emtia.”

coininsider


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin