featured

Sony’den Web3 odaklı projeler için program dönemi başlıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber –  Teknolojinin önemli markalarından biri olan Sony, NFT ve DAO alanında yeni projeler için Web3 dönemine start verdi. 17 Şubat Cuma günü Tokyo merkezli Sony Network Communications, çok zincirli akıllı sözleşme platformu Astar Network ile bir Web3 programına ortak ev sahipliği yaptığını duyurdu. 

Program başvuruları kabul etmeye başladı ve Sony ve Astar, misli olmayan belirteçlerin (NFT’ler) ve merkezi olmayan özerk kuruluşların (DAO’lar) “faydasına odaklanan” Web3 projelerine ortaklaşa rehberlik edecek.

Sony ve Astar, Web3 programına ortak ev sahipliği yapacak

Japon teknoloji devi Sony Group’un bir yan kuruluşu olan Sony Network Communications, Cuma günü şirketin Blockchain ve Web3 teknolojisini kullanarak sektör sorunlarını çözmenin yollarını araştırdığını duyurdu. İlgili Web3 çözümlerini desteklemek için Astar Network ve Singapur merkezli Startale Labs ile Mart ortasından Haziran ortasına kadar bir Web3 programı planlanıyor. 

Startale, Astar Network CEO’su Sota Watanabe tarafından kuruldu. Sony ve Astar Foundation’ın başvurular arasından “10 ila 15 kohort” seçeceğini belirtiyor. Program dünyanın dört bir yanından herkese açık ve oturumlara Alchemy Ventures, Fenbushi Capital ve Dragonfly gibi risk sermayesi şirketleri ev sahipliği yapacak. Haziran ortasında Sony, Japonya Blockchain Haftası sırasında Sony Group’un Tokyo’daki genel merkezinde çevrimdışı bir demo günü düzenleneceğini duyurdu.

Startale Labs ve Astar Network CEO’su Sota Watanabe konu hakkında şunları söyledi:

“NFT sektöründe ve Grup içindeki diğer Web3 girişimlerinde yer alan Sony Group şirketlerinden biri olan Sony Network Communications ile Web3 inkübasyon programını başlatmaktan memnuniyet duyuyoruz. Program için seçilen katılımcılara değer sağlamak ve yeni kullanım örnekleri ve projeler oluşturmak için her iki şirketin bilgi ve kaynaklarını paylaşmayı umuyoruz.”

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin