Sony’den dev bir adım: Şirket, Metaverse ile ilgili yeni bir akımı duyurdu!

Sony’den dev bir adım: Şirket, Metaverse ile ilgili yeni bir akımı duyurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Elektronik devi Sony, eğlence stratejisinin bir parçası olarak Metaverse deneyimlerle ilgili yeni bir yol haritası çıkardı. Daha çok Meta odaklı bir yaklaşım izleyeceğini duyurdu.

Playstation markasının sahibi olan şirket, Fortnite oyununun yapımcıları Epic’e ve başka bir oyun stüdyosu olan Bungie’ye yapılan önceki yatırımların bu yeni hamlenin bir parçası olduğunu açıkladı.

Sony, Metaverse’ü ciddiye alıyor

Oyun ve eğlence markaları artık daha fazla kullanıcıyı ekosistemlerine girmeye ikna etmek için Metaverse deneyimlerini entegre etmeye çalışıyor. Eğlence ve oyun söz konusu olduğunda en etkili şirketlerden biri de Sony. Şirket, müşterilerin ilgisini çekmek için daha fazla Metaverse’den ilham alan deneyimler eklemekle ilgilendiğini duyurdu.

Bu hafta düzenlenen yıllık strateji toplantısında Sony CEO’su Kenichiro Yoshida şunları söyledi:

“Metaverse aynı zamanda oyunların, müziğin, filmlerin ve animenin kesiştiği bir sosyal alan ve canlı ağ alanıdır.”

Sony’nin diğer şirketlere yaptığı önceki yatırımları arasında popüler çevrimiçi franchise Fortnite’ın yapımcıları Epic Games ve Destiny serisinin yaratıcıları Bungee yer alıyor. Şirket tarafından sunulan rakamlara göre, son mali yılda gelirin %50’den fazlası Sony’nin oyun, film ve müzikle ilgili hizmetleri kapsayan eğlence bölümü.

Playstation ve diğer Metaverse oyuncuları

Sony, meta veri aktarımı sektöründe liderler arasında bir yer elde etmek için Playstation’ı öne çıkarmayı planlıyor. Sony Playstation, dünyadaki en büyük kurulum kullanıcı tabanlarından birine sahip. Bu nedenle bu yeni “Metaverse Push” için bir araç olarak hizmet edebilir. Bu anlamda şirket , “çeşitli işleri ve oyun teknolojisindeki uzmanlığı tarafından sağlanan benzersiz güçlerden yararlanmayı sağlayabilir.

news.bitcoin


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin