Sonnenshein: “İnsanlar nasıl kripto para dünyasının parlaklığını kaybedeceğini düşündüğünü anlamıyorum.”
Sonnenshein: “İnsanlar nasıl kripto para dünyasının parlaklığını kaybedeceğini düşündüğünü anlamıyorum.”

Sonnenshein: “İnsanlar nasıl kripto para dünyasının parlaklığını kaybedeceğini düşündüğünü anlamıyorum.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

18 Eylül Salı günü, Grayscale Investments’ın Genel Müdürü Michael Sonnenshein, kurumsal yatırımcılar tarafından kripto para piyasalarının benimsenmesinin yanı sıra, kripto para piyasasındaki iniş çıkışlar hakkında Bloomberg’e konuştu.

Sonnenshein kripto para dünyasının gerçeklerini konuştu

Röportajda 2017’nin sonlarına doğru gerçekleşen yükselişe dair ayrıntılar konuşuldu. Piyasalar arasında kripto paranın önemli ölçüde benimsenmesiyle ilgili faktörlerin neler olduğu anlatıldı.

Sonnenshein, hala Asya pazarının dijital varlıklar için güçlü bir iştahı olduğunu ve piyasanın çok sayıda rakibinin önünde sıçramalara ve sınırlara sahip olduğu düşüncesinde olduğunu belirtti. Ayrıca kurumsal yatırımcıların, kişisel devlerin hakim olduğu bir alan olan kripto para sektörüne yönelme konusunda muazzam bir talepleri olduğuna dikkat çekti.

Fintech yetkilisi, sektörler arasında kripto paralara uygulanan düzenlemeler ve kısıtlamalar hakkındaki konulardan bahsetti ve dijital varlığın buradan nerelere gidebileceğine dair iki fikir sundu. Fiyat düşüşünden sonra bile yapılan büyük bir yatırım dalgası yaşandığını ve kripto para piyasasının büyük kitlelerce kabul edildiğini kanıtladığını söyledi. Sonnenshein, kripto para birimi ekosisteminin hala başlangıç aşamalarında olduğunu ve yönetmelik artırımıyla yalancı şirketlerin ortadan kaldırılmasının endüstrinin güvenilirliğinin artıracağını belirtti.

Sonnenshein ayrıca, Ripple gibi firmaların uluslararası ödemeler ve havalelerde devrim yaratarak, kripto para okyanusunda büyük dalgalanmalar yaratarak ismine sadık kaldıklarını ekledi. Yatırımcıların kripto para piyasalarını dikkate almayı bırakmayacaklarını çünkü bu kadar büyük bir potansiyele sahip başka bir varlık sınıfı bulunmadığını belirtti. Konuşmasına şöyle devam etti:

İnsanların nasıl kripto para dünyasının parlaklığını kaybedeceğini düşündüğünü anlamıyorum. Şu anki senaryoya bakarsanız, yatırımcıların altın gibi katı varlık sınıflarından Bitcoin ve Ethereum gibi kripto para birimlerine nasıl döndüğünü görebilirsiniz.

Yönetici Direktör ayrıca, kripto para dünyasındaki düzenleyicilerin, finansal yasalarını yeniden yazan birçok ülke ile daha akıllı hale geldiklerini söyledi. Çin gibi finansal güçlerin dijital varlıklar üzerinde nasıl durduğuna değindi. Ayriyeten Güney Kore ve Japonya ile beraber Asya’nın “kripto merkezi” haline geldiğinin altını çizdi. Şu anda Fintech endüstrisindeki büyük yükün, genel olarak kripto paralar ve dijital varlıklar hakkında bilinç oluşturulmadığından kaynaklı olduğunu düşündüğünü belirtti.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin