İstanbul Başakşehir taraftar tokeni çıkarıyor.
İstanbul Başakşehir taraftar tokeni çıkarıyor.

Son şampiyon İstanbul Başakşehir taraftar tokeni çıkarıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Geçen sezon Türkiye Süper Lig’de şampiyonluğa uzanan İstanbul Başakşehir, Socios platformuna katıldıklarını ve 2020’nin sonunda kendi taraftar tokenini ($IBFK) piyasaya süreceklerini duyurdu.

İstanbul Başakşehir, IBFK token çıkarıyor

$IBFK, Socios ekosistemindeki diğer taraftar tokenleri gibi, sahiplerine oy hakkı ve ödüller veriyor,  hem çevrim içi hem de çevrim dışı olarak taraftar katılımını artırmak ve çeşitli taraftar deneyimlerinden para kazanmak için tasarlandı.

Token sahipleri, kulüp kararlarına ilişkin anketlerde oy kullanabiliyor, biriktirildikten sonra VIP maç biletleri veya kulüp oyuncularıyla tanışma fırsatları karşılığında paraya çevrilebilecek puanlar kazanabiliyorlar.

Dünya devleri bu trende

İstanbul Başakşehir, Blockchain tabanlı platforma imza atan üçüncü Türk kulübü konumunda. Daha önce FC Barcelona, ​​Atlético de Madrid, Paris Saint-Germain, Juventus ve diğerlerini içeren diğer uluslararası, yüksek profilli kulüpler de bu kervana katılmıştı.

Dün Alman kulübü Bayern Münih’in, diğer birçok kulübün de katıldığı Blockchain tabanlı fantezi futbol platformu Sorare’ye katıldığını bildirmiştik.

Sorare, Socios ekosisteminde kullanılan fungible token’lardan farklı olarak dijital oyuncu kartlarının temeli olarak değiştirilebilir olmayan tokenleri kullanıyor. Sınırlı arzla verilen kulüp markalı Socios taraftar tokenleri, platformun pazarında Socios’un yerel blok zinciri tokeni Chiliz ($CHZ) ile değiştirilebiliyor.

FC Barcelona 1,3 milyon dolarla rekor kırmıştı

Spor ve kripto toplulukları, hayran tokenleri konusunda hevesli görünüyor. Haziran 2020’de Chiliz ve Socios, iki saatten kısa sürede 1,3 milyon dolar değerinde FC Barcelona markalı token sattı.

Socios ayrıca yakın zamanda, Avrupa Ekonomik Alanı’nda mal ve hizmet satın almak için kullanılabilen, ön ödemeli bir kripto-fiat kartı olan bir Visa banka kartını piyasaya sürdü.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin