16 Mart Monero, Waves, Maker Fiyat Analizi
16 Mart Monero, Waves, Maker Fiyat Analizi

Son Ripple faciasından sonra ünlü stratejist SEC’in radarına girmeyecek koinleri açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto stratejisti ve etkileyici Tyler Swope, muhtemelen ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) hedefinde olmayacağına inandığı beş altcoin adını veriyor.

Yeni bir videoda Swope, 163.000 abonesine SEC’in Ripple’a açtığı davanın diğer kripto projelerine karşı gelecekteki eylemleri önceden haber verebileceğini söylüyor.

Bu altcoinler SEC’in radarında olmayacak

Swope, muhtemelen hedeflenmeyeceğini düşündüğü seçkin bir altcoin grubunu vurguluyor. PieDAO’nun DOUGH’u gibi merkezi olmayan özerk kuruluşların (DAO) tokenlarının güvenli listesinin başında yer aldığını söylüyor.

“Bir altcoin veya proje yatırımcılardan hiç fon sağlamadıysa, şu anda endişelenecek pek bir şeyleri olmayacağı çok açık. Daha da önemlisi, bir projenin merkezi olmayan bir özerk organizasyon olan DAO tarafından yürütülmesidir. Dolayısıyla Ripple adında bir şirket gibi tokenın peşinden gidecek bir şirket bulunmuyor.”

Bu iki koine dikkat

Swope ayrıca SEC onayıyla fon toplayan projelerin de güvenli olması gerektiğini söylüyor. Düzenleyici kurumdan yeşil ışık alan iki önemli projeden bahsediyor: Enerji alanı için Energy Web Chain (EWT)  ve DApp ve akıllı sözleşme oluşturucu Blockstack (STX).

Swope, Energy Web CEO’su Walter Kok’un, proje operasyonunu küresel ölçekte yürütürken mevzuata uygunluğun bir zorunluluk olduğunu söyleyen açıklamasına dikkat çekiyor.

Blockstack’e gelince, Swope, projenin “mini halka arz (ilk halka arz)” olarak adlandırdığı Düzenleme A + aracılığıyla halka SEC onaylı bir token teklifi sunan ilk proje olduğunu belirtiyor.

Swope’a göre güvenli olan diğer bir tokentürü, merkezi olmayan borsa Uniswap (UNI) ve merkezi olmayan borsa toplayıcı 1inch gibi airdrop’lar başlatan projelerdir.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin