Son olumsuzluklara rağmen, Verge yeni ortaklıklarla büyüyor
Son olumsuzluklara rağmen, Verge yeni ortaklıklarla büyüyor

Son olumsuzluklara rağmen, Verge’nin yükselmesi için çok neden var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pornhub ile olan ortaklığın, altkoin için ilerleme belirtileri yaratmasından sonra ortaya çıkan en son Verge (XVG) saldırısı tüm iyi gelişmelerin üzerini örttü. Saldırı, kripto para topluluğunda bir şok etkisi yarattı. Ancak bunun da ötesinde Verge için pek çok olumsuzluğu beraberinde getirdi. Ancak son olumsuzluklara rağmen, Verge’nin yükselmesi için çok neden var.

Son olumsuzluklara rağmen, Verge yeni ortaklıklarla büyüyor

Ancak, tüm göstergelere bakıldığında, Verge fiyatının artması için çok neden var. Bu kripto paranın farklı sektörlerde daha fazla kullanım durumu ve ortaklık ilişkileri mevcut. Verge Hot Sauce açıklandıktan sonra Verge topluluğu bunu coşkuyla karşıladı. Bu, XVG’nin aktif yaşam tarzı için saygın bir gıda üreticisi olan DIOXYME ile yaptığı en son iş ortaklığı. Verge, sağlık sektörüne girmesinin ardından, atletizm performansını iyileştirmek ve sağlık faydaları için geliyor.

Verge aynı zamanda iskeleleri kiralayan ve satan bir inşaat mühendisliği platformu olan Heightcare ile işbirliği yaptı. Heightcare özellikle yüksek binalar söz konusu olduğunda inşaat sırasında güvenlik önerileri sunuyor. Bu ortaklıklar Verge topluluğunun gıda endüstrisinde daha fazla fırsat görmesini sağladı. Bu arada, ürün üreticisi platformlarında ödeme için Verge kabul ettiklerini belirtti.

Zpool, Verge’yi yeniden etkinleştirdi

Verge’nin geliştirme ekibi 25 Mayıs’ta GitHub’a bir yazılım güncellemesi yüklendiğini belirtti. En son güncellemenin, gelecekteki saldırılara karşı Verge’yi koruması ve dijital paranın saldırılara eğilimli olmasını sağlayan hatalardan uzak tutması bekleniyor. Kanada merkezli Zpool, Bitcoin ile ödeme yapan ve 300’e yakın altkoin de madencilik yapan bir platform. Zpool, büyük bir kesinti nedeniyle kripto parayı devre dışı bıraktıktan sonra XVG’yi yeniden etkinleştirdiğini belirtti.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ethereumworldnews

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin