Bitcoin yeni bir riskle karşı karşıya – işte o risk
Bitcoin yeni bir riskle karşı karşıya – işte o risk

Son konsolidasyondan sonra ünlü analist Bitcoin’de bu seviyeye işaret etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin, dün yükseliş yönlü bir hareket izledi. Son hamle çoğu büyük altcoinin hepsinin muazzam yukarı doğru ivme gördüğü bir zamanda geldi.

Bir sonraki piyasa trendlerinin nerede olacağı şüphesiz BTC ve ETH’nin istikrarlı kalıp kalmayacağına veya yükselmeye devam edip edemeyeceğine bağlı olacak.

Altcoin Psycho isimli bir analist, kriptonun yakın vadede nereye yönelebileceğine dair düşüncelerini paylaşırken, Bitcoin’in son konsolidasyon aşamasının inanılmaz derecede yükselişe geçtiğini açıkladı.

Şimdi, birkaç önemli teknik faktör sayesinde boğaların Bitcoin’de fiyatı 40.000 $’a çekmesi muhtemel.

Bununla birlikte, BTC’nin parabolik bir ilerleme görmesi için, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 42.000 $’ı kırması gerekir.

Karışık hareketler

Bitcoin, son haftalarda bazı karışık fiyat hareketleriyle karşı karşıya kaldı ve kripto para birimi, yakın vadede nereye yönelebileceğini giderek belirsiz hale getiren çok sayıda güçlü yükseliş ve satış görüyor.

Bununla birlikte, boğalar onu daha yukarı itme ve bazı olumlu teknik oluşumlar oluşturmasına izin verme sürecinde olduğundan, teknik görünüm şekilleniyor gibi görünüyor.

Bir trader şimdi yakın vadede gözünü 40.000 $’a doğru hareket ettiriyor ve kriptonun önümüzdeki günlerde ve haftalarda büyük bir ivme için konumlandırılabileceğini açıklıyor.

Yükseliş başlarken bitcoin 40.000 dolarlık dirence doğru ilerliyor

Kripto para biriminin gücü, ayılar herhangi bir ivme kazanmak için mücadele ederken, boğaların agresif bir şekilde her düşüşü satın almasıyla, birkaç küçülme belirtisi gösteriyor.

Orta vadede kripto trendlerinin nerede olacağı şüphesiz ki büyük ölçüde Bitcoin’in 40.000 $’ın üzerine çıkıp çıkamayacağına bağlı.

Altcoin Psycho isimli bir analist yakın tarihli bir tweetinde, Bitcoin’in orta vadede büyük bir ivme görmenin eşiğinde olabileceğini açıkladı.

Bitcoin

Hatta kısa vadeli direnç olarak hareket edebilecek 40.700 $’a kadar bir hamlenin olmasını bekliyor.

Önümüzdeki birkaç gün, Bitcoin’in kısa vadeli görünümüne ve altcoinleri nasıl etkileyeceğine ışık tutacaktır.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin