Son iki hafta içerisinde yüzde 50 artan token; yükselişi sürdürebilecek mi?
Son iki hafta içerisinde yüzde 50 artan token; yükselişi sürdürebilecek mi?

Son iki hafta içerisinde yüzde 50 artan token; yükselişi sürdürebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Daha geniş piyasa desteği devreye girdikçe DASH yükselen tokenler arasında kalmaya devam ediyor. Devam eden alıcı ve piyasa desteği, DASH’i 150 dolara noktasına çıkarabilir. Token son 24 saat içinde büyük bir yükseliş rallisi yaşıyor. Bu token tarafından elde edilen kazanımlar, kripto para çizelgelerinde toparlanma ile aynı zamana denk geldi. Çoğu kripto para son 24 saat içerisinde yeşil bölgede işlem görüyor.

Yazım sırasında DASH (DASH/USD) %7,2 arttı ve 127,34 dolardan işlem görüyor. DASH cesur bir yükseliş trendi yaratıyor. Son iki hafta içinde DASH yaklaşık %50 oranında değer kazandı. Bu süre zarfında, token, 120 doların üzerindeki daha yüksek seviyeleri test etmek için 90 doların altına yükselmeyi başardı. Son 24 saat içinde direnci 131 dolarda test etti, ancak bu direnç reddedildi.

DASH, daha geniş kripto piyasası desteği güçlü olduğu için büyük kazanımlar elde etme işaretleri gösteriyor. Mevcut yükseliş trendini korursa, 131 dolarlık direnci tekrar test edecek. Bu direnci kırarsa, bir sonraki hedef seviye 135 dolar olarak belirlenebilir.

Küresel kripto piyasası değeri Kasım ayının başlarında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığında, DASH 235 dolara ulaştı. Daha geniş pazardaki mevcut yükseliş devam ederse, DASH fiyatı 200 doların üzerine çıkabilir. Bununla birlikte, bunu yapmak için ilk büyük direnç seviyesini 150 dolardan ve diğer seviyeyi 135 dolardan geçmesi gerekiyor.

Piyasanın yeşil olmasıyla alıcılar DASH’i satın almak için acele edebilir, bu da ona önemli direnç seviyelerini aşması ve yılın başından beri kayıplarını telafi etmesi için gereken desteği verir.

DASH oynaklığı hâlâ yüksek

Kripto para piyasası, yılın başından bu yana yükseliş trendini sürdüremedi. Ocak ayındaki düşüşlerden kurtulmak için yapılan birkaç girişim, kısa bir süre sonra bir durgunluk tarafından engellendi. Bu nedenle, piyasa desteğinin zayıflaması durumunda DASH fiyat düzeltmesi yapabilir. DASH düşerse, test edilecek acil destek seviyesi 115 dolar olarak belirlenebilir.  Böyle bir düşüş paniği tetiklerse, düşüş sırasında satın alan tüccarlar satış yapmaya başlayabilir ve artan satış baskısı DASH’i 100 doların altına itecek ve kritik direnç seviyesini 90 dolarda test edecek. Piyasadaki büyük bir düşüş de DASH’i 75 dolara doğru itebilir.

invezz


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin