Son günlerin popüler coini Fantom’un son düşüşü düzeltme mi? trend dönüşü mü?
Son günlerin popüler coini Fantom’un son düşüşü düzeltme mi? trend dönüşü mü?

Son günlerin popüler coini Fantom’un son düşüşü düzeltme mi? trend dönüşü mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son birkaç gün içinde Fantom (FTM), 2,75 dolarlık alanın üzerine güçlü bir şekilde tırmandı. 3,35 dolara kadar yükseldi ancak sert bir şekilde geri döndü. İçerik yazılırken, daha düşük zaman dilimlerinde aşağı yönlü bir tersine dönüş modeli oluşuyordu.

Bu, Fantom’un daha da düşmesine neden olabilir mi?

Geçen hafta Fantom 2,2 dolarlık dip seviyelerine geriledi, ancak o zamandan beri güçlü bir şekilde yükseldi. Son birkaç gün içinde fiyat 2,92 dolar seviyesini kırdı ve bu alanı desteğe çevirdi. Bu seviye, çizilen iki Fibonacci düzeltme seviyesinden birleşti. Kısa vadeli olan (sarı), 3,15 $’daki en yüksek ve 2,1 $’daki düşük salınımı temel aldı ve bu hareket için %78.6 geri çekilme seviyesi olarak 2,93 $ seviyesini verdi.

Bu nedenle, 2,92 dolar seviyesini desteklemek için çevirmek ayılar için önemli bir adım. 2,75 dolarlık alan, aynı zamanda son zamanlarda önemli olan bir likidite bölgesi olarak görülüyor.

Son zamanlarda, fiyat artan bir genişleyen kama deseni (beyaz) oluşturdu. Bu model, en azından geçici olarak bir yükseliş trendinin sonunu gösterebilir. 2,92 $ desteğinin altına yakın bir oturum, büyük olasılıkla FTM’nin 2,82 $’dan formasyonun tabanına geri dönmesini görecektir.

Bu nedenle, 2,92 dolarlık desteği kaybetmek, muhtemelen FTM’nin 2,82 dolara ve ardından 2,7 dolara kadar düşmesine neden olabilir. FTM, yakın geçmişte daha düşük zaman dilimlerinde bile dalgalıydı ve piyasa yapıcılar, FTM’nin Aralık ayının sonundan beri devam ettiği yükseliş trendini sürdürmeden önce agresif bir şekilde likidite arayışına girebilir.

Teknik göstergeler Fantom (FTM) için ne gösteriyor?

MACD, düşüş momentumunu belirtmek için sıfır çizgisinin altına düştü. Birikim/Dağıtım çizgisi, geçen haftaki yükseliş eğiliminin ortasında bir gerileme kaydettiği için fiyat hareketini takip etti. 21-SMA (turuncu), düşüş niyetinin bir işareti olan 55-SMA’nın (yeşil) altına geçti.

Sonuç

Fantom’un 3,3 dolardan keskin düşüşü boğalar için kesin bir olumsuzluk olmayabilir. 3,3 – 3,5 $ alanı geçmişte, örneğin Ekim ayının sonlarında olduğu gibi, önemli bir direnç sundu. Fantom (FTM) için aşağı yönlü bir hareket görülebilir ve 2,82 – 2,7 dolarlık alan bir satın alma fırsatı olarak değerlendirilebilir.

Fantom, fiyat likidite ararken oldukça volatil olma eğiliminde ve bu likiditenin görülebileceği başka bir yer de 2,58 dolardır – Daha uzun vadeli bir destek seviyesi. Bu seviyeyi kaybetmek, FTM’nin trendinin tekrar değiştiğini görebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin