Son günlerin kârlı altcoin'i zirveye ulaştı! Ancak göstergeler ne diyor?
Son günlerin kârlı altcoin'i zirveye ulaştı! Ancak göstergeler ne diyor?

Son günlerin kârlı altcoin’i zirveye ulaştı! Ancak göstergeler ne diyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kusama bazı geri dönüş sinyalleri verdikten sonra %25 yükselişe geçti. Kusama gibi projeler, birlikte çalışabilir ve ölçeklenebilir bir çerçeveye katılmaya istekli yatırımcılar ve geliştiriciler arasında merak uyandırıyor. Substrate üzerine inşa edilen Kusama, sektördeki en başarılı birlikte çalışabilir blok zincirlerinden biri olmaya devam eden Polkadot’a benzer bir kod tabanına sahiptir.

Kusama Chart

Yükseliş ne zaman başlayacak?

KSM altcoin, ticaretin son dört gününde %25’in üzerinde değer kazandı ve bu, varlıkta kısa vadeli bir artış eğilimi olduğunu gösterdi. Ne yazık ki, KSM uzun vadede düşüş trendinde kalmaya devam ediyor ve şu anda inceleyeceğimiz büyük hacim artışı dışında herhangi bir geri dönüş belirtisi göstermiyor.

Hareketli ortalamalara göre, Kusama altcoin Aralık 2021’de uzun vadeli düşüş trendine girdi. O zamanlar KSM, Mayıs 2021’de oluşan ATH’sinin neredeyse yarısını kaybetmişti. 50 ve 200 günlük hareketli ortalamaları takiben, KSM %74 daha kaybederek 2021 seviyelerinin başlangıcına ulaştı.

Piyasa, KSM’nin 50 günlük hareketli ortalamayı kırarak neredeyse bir sonraki dirence ulaştığı, ancak ne yazık ki düşüş trendi aralığının altına geri döndüğü Mart ayında bir geri dönüş görebilirdi.

Şimdilik, KSM, yaklaşmakta olan bir geri dönüşün göstergesi olabilecek ticaret hacminde etkileyici bir artış gösteriyor. Ne yazık ki, diğer göstergeler yukarı hareket lehine herhangi bir ek veri göstermiyor.

CoinMarketCap’e göre, yazım sırasında KSM 81 dolardan işlem görüyor ve altcoin son 24 saatte %12 arttı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin