Ünlü trader bu 5 altcoin’e işaret etti: Büyük kazançlar olacak
Ünlü trader bu 5 altcoin’e işaret etti: Büyük kazançlar olacak

Son günlerin ivme kazanan altcoin’inde yeni seviyeler heyecan uyandırıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Binance coin fiyatı %7’nin üzerinde yükseliş gerçekleştirdi. BNB USDT’ye karşı Bitcoin’den daha iyi performans gösteriyor. BNB, yakın vadede 35.50 $ direnç bölgesini temizlerse daha da yükselebilir.

Binance coin fiyatı USDT’ye karşı 32.00 $ direncinin üzerinde yükseliş ivmesi kazanıyor.

Fiyat, 35.50 $’a yakın büyük bir engeli test ediyor.

BNB / USDT paritesinin 4 saatlik grafiğinde 28.00 $ civarında dirençle önemli bir düşüş eğilimi çizgisinin üzerinde bir kırılma yaşandı.

Bitcoin fiyatı 23.000 $’ın üzerinde konsolide oluyor ve yükselmeye devam edebilir.

Binance Coin fiyatı pozitif işaretler gösteriyor

Geçtiğimiz birkaç gün içinde Bitcoin, Ethereum, Ripple ve Binance Coin keskin bir artışa başladı. BNB fiyatı, güçlü bir artışa başlamadan önce 26.60 $ civarında bir destek tabanı oluşturdu.

BNB / USDT kurunun 4 saatlik grafiğinde 28.00 $ civarında dirençle önemli bir düşüş trendi çizgisinin üzerinde bir kırılma oldu. Parite 30.00 $ seviyesinin ve 100 basit hareketli ortalamanın üzerine hız kazandı.

BNB şu anda yükseliş açısı ile 35.00 $ seviyesinin üzerinde işlem görüyor. Şu anda 35.50 $ ve önceki yükselişin yakınında büyük bir direnci test ediyor.

Binance Coin (BNB)

35.50 dolarlık direncin üzerinde net bir kırılma yaşanırsa keskin bir artış olabilir. Boğalar için bir sonraki büyük durak 40,00 $ seviyesine yakın olabilir.

BNB’de desteklenen düşüşler

BNB, 35.50 $ ve 35.60 $ direnç seviyelerini geçemezse, aşağı yönlü bir düzeltmeye başlayabilir. İlk destek 34.50 $ seviyesine yakın.

İlk büyük destek, fiyatın düşüşünü uzatabileceği 32.00 $ seviyesinde bulunuyor. Belirtilen durumda, fiyat 30,00 dolarlık destek bölgesini yeniden ziyaret edebilir.

Teknik göstergeler

4 Saatlik MACD – BNB / USDT için MACD, yükseliş bölgesinde ivme kazanıyor.

4 Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi) – BNB / USDT için RSI şu anda 50 seviyesinin oldukça üzerinde.

Destek Seviyeleri – 34.50 $, 32.50 $ ve 32.00 $.

Direnç Seviyeleri – 35.50 $, 37.50 $ ve 40.00 $.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin