Son günlerin hızla yükselen DeFi tokenin boğa koşusu devam edecek mi?
Son günlerin hızla yükselen DeFi tokenin boğa koşusu devam edecek mi?

Son günlerin hızla yükselen DeFi tokenin boğa koşusu devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – DeFi protokolü Aave’nin yönetişim tokeni, 16 Mart V3 yükseltmesinden bu yana %84 arttı. Bu, finansal verimliliği artırmayı, mevcut emniyet ve güvenlik önlemlerini desteklemeyi vaat ederek mevcut likidite havuzları modelinde önemli bir evrimi işaret etti. Buna ek olarak, DAO geliştirme yoluyla daha fazla yerelleşmeyi teşvik eder ve kullanıcı arayüzü tasarımını geliştirir.

https://twitter.com/DappRadar/status/1509274397642735620

Aave’nin V3 yükseltmesi, güvenlik, risk yönetimi, blockchain birlikte çalışabilirliği ve düşük işlem ücretlerinde iyileştirmeler içeriyordu. Buna ek olarak, aşağıdaki metrikler de genel olarak etkileyici yükseliş anlatılarını vurgulamaktadır.

Aave yükselişe devam edecek mi?

DeFi protokolü, son 30 günde %59’luk bir artış kaydettiği için harika bir Mart ayı geçirdi. Baskın balinalar, tokeni bir satın alma çılgınlığı içinde aldı. Aşağıdaki grafiğe göre, bu gelişme, altcoin bir ağ etkinliği metrik artışına tanık olduğunda geldi.

Santiment’in verilerine göre AAVE, Ekim 2021’den bu yana ilk kez 100 bin doları aşan 300’den fazla işlem gerçekleştirdi.

Buna ek olarak, AAVE, DeFi sektörünün daha kapsamlı mücadelelerine rağmen yeni kullanıcıları dahil etmeye devam etti. Elde edilen verilere göre, protokolle bağlantılı 92.000’den fazla benzersiz cüzdan adresi.

Bu, Aave tarafından desteklenen zincirlerin sayısı artmaya devam ettikçe daha da yükselebilir. Hatta kullanıcı sayısındaki artış ve yeni zincirlerin eklenmesiyle protokolde kilitlenen toplam değer (TVL) yükseldi. Şu anda DeFi Llama’nın verilerine göre yaklaşık 14 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin