ABD kripto para açıklaması altcoin’lerin canını yaktı!

Son günlerin en çok düşüşü oldu: Bitcoin ve altcoinler hafta sonu ne durumda?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin ve altcoinler bugün kırmızının derinliklerinde geziyor. Uzun süre sonra piyasada bu kadar ciddi bir düşüş yaşandı. Kripto piyasa değeri bir haftadan daha kısa bir sürede 200 milyar dolar düştü.

Bitcoin’in düşüşleri son 24 saat içinde de devam etti. En değerli varlık 42.000$ civarında kalarak 17 günün en düşük seviyesine geriledi. Çoğu altcoin de kırmızı ışık yaktı. Çoğu kayıp majör altcoinler tarafında geldi. Terra, Solana, Avalanche, Cardano ve Dogecoin hissedilir düşüşler gördü. Bitcoin ve altcoinler canlılık taşımayan bir yapı oluşturdu.

Bitcoin, 42 bin doları yeniden test etti

Sadece birkaç gün önce, Bitcoin 47.000$ ‘ı geri almak için savaştı. Bu savaşta güçsüzleşen lider kripto para yeniden aşağıya döndü. 47K seviyesinin üzerine 48 saatlik bir süre içinde iki kez çıktı. Ancak ayılar saklandıkları yerden çıktı ve daha fazla artışa izin vermedi.

Her iki girişim de oldukça hızlı bir şekilde reddedildi. İkincisi ise daha şiddetli bir düzeltme ile tamamlandı. İlk başta BTC, daha da ileri gitmeden önce 45.000 dolara düştü ve dün bildirildiği gibi 43.000 dolara düştü.

23 Mart’tan bu yana BTC’nin en düşük fiyat noktası haline gelen 42.000 dolar yeniden test edildi. Şu an itibarıyla, kripto para birimi bu belirli çizginin birkaç yüz dolar üzerinde duruyor. Fakat piyasa değeri 800 milyar dolara düştü.

Altcoinler Kırmızıya Dönüyor

Bitcoin ve altcoinler birbirine destek olarak düştü. Bitcoin’e benzer şekilde, altcoin alanı bugün kırmızıya döndü. Ethereum, günlük ölçekte %1,5 düşüşle daha az kazanç gösterdi. Ether sadece birkaç gün önce 3.500 doların üzerinde üç ayın en yüksek seviyesini işaret ettiğini belirtmekte fayda var.

Binance Coin, Ripple, Polkadot, Shiba Inu ve CRO %5’ten daha az değer kaybetti. Buna karşılık Cardano, Avalanche ve Dogecoin dünden bu yana %5’ten fazla düştü.

Solana %9 değer yaşarken, hafta başında 130 dolardan 110 dolara kadar geriledi. Terra, günde %10’dan fazla kayıpla en çok kaybetti ve 95 doların altında oturuyor.

cryptopotato


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin