Popüler DeFi koini artık bu borsa tarafından destekleniyor
Popüler DeFi koini artık bu borsa tarafından destekleniyor

Son günlerdeki yükselişin ardından BitMEX, popüler Altcoin’in sürekli sözleşmelerini başlattı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yüksek hacimli vadeli işlem borsası BitMEX, Dogecoin kripto para birimine yönelik topluluğun talebini es geçmedi.

Yeni hamle

Traderlar ve yüksek hacimli kripto spekülatörleri, bu sabah yapılan bir açıklamada, 5 Şubat’tan itibaren kripto borsası BitMEX’te kısa süre içinde Dogecoin’in (DOGE) gelecekteki fiyatı hakkında spekülasyon yapabileceklerini söyledi.

Hong Kong merkezli borsa, vadeli işlem ticaretini (traderların gelecekte önceden belirlenmiş bir fiyattan varlık satın almasına veya satmasına olanak tanıyan finansal sözleşmeler), günde milyarlarca dolar işlem yaparak kripto piyasalarına sunan ilk borsa oldu. Bununla birlikte, cazibesi (ve ticaret hacmi), daha yeni rakipler ve hatta kurucu ekibine karşı yasal sorunlar nedeniyle geçtiğimiz birkaç yıl içinde zayıfladı.

Ancak Dogecoin güncel kalmanın bir yolu. Geriye dönüp bakıldığında zaten bu hamle kaçınılmazdı. Dogecoin’e olan ilginin artması devam ederken, 20 kata kadar kaldıraç oranına sahip bir DOGEUSDT kalıcı takas sözleşmesi başlatılıyor

Bir quanto sözleşmesi olarak, Dogecoin ürünü, diğer kripto borsalarında DOGE / Tether fiyat eşleştirmesinin temel Bitcoin eşdeğerine dayalı olarak alınıp satılacaktır.

Bu, traderların, DOGE veya Tether’i ellerinde tutmadan, sırasıyla fiyatların artması veya fiyatların düşmesi üzerine bahis yaparak long veya short pozisyon alabilecekleri anlamına geliyor.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin