Son günlerde yakılan Shiba miktarı 1 milyara yaklaştı

Son günlerde yakılan Shiba miktarı 1 milyara yaklaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın aksi yönde hareket etmesine rağmen olumlu gelişmelerde yaşanıyor. Belirsizlik her geçen gün artsa da varlıklar kendilerini geliştirmeye devam ediyor. Yeni güncellemeler, testler ve ağ iyileştirmesi bunlardan bazıları. En çok ise token yakımı yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bu konuda ise en iyisi Shiba. Meme coini yakından takip eden yatırımcılar nasıl çalıştıklarını biliyor.

Meme coinler arasında en değerli ikinci varlık olan SHIB, yaptıklarıyla topluluğu sevindiriyor. Proje en çok yakım işlemiyle şu sıralar gündemde. Ayrıca bir varlığın değerlenmesi için arzının sürekli azalması oldukça pozitif. Buna BNB’in coin yakmasında şahit olduk. Yakım sayesinde arzı azalan varlık zamanla değerlendi.

Shiba yakımı göz dolduruyor

Shiba Inu ise, yine yakım sayesinde arzını minimum seviyede tutmayı amaçlıyor. Ancak bunun için epey zaman gerekecek. Bu hafta içinde ekip neredeyse 1 milyarlık SHIB yakımı gerçekleştirdi.

Shiba yakımı göz dolduruyor

Etherscan’dan veri toplayan platform, son 20+ saatte, SHIB topluluğu içindeki çeşitli ekipler tarafından yaklaşık 22 milyon SHIB meme kripto parasının yakıldığını tweetledi.

Twitter’daki @Shibburn hesabına göre, son dokuz gün içinde “cehennem” adreslerine bir milyara yakın büyük miktarda SHIB gönderildi. Daha önce, aynı veri sağlayıcı, 20 Şubat’tan önceki hafta boyunca, şaşırtıcı bir şekilde 917.202.013 SHIB, yukarıda belirtilen ölü cüzdanlara kilitlenerek yok edildiğini tweetledi.

SHIB ne kadar?

Haberi yazdığımız esnada SHIB/USD paritesi 0,0000245 dolar seviyelerinde. Günlük yüzde 5 kayıp yaşayan SHIB, haftalık ise yüzde 22’ye kadar eksi yazıyor.

Shiba Inu son durum

Meme coin son düşüşlerin ardından yeniden aşağılara doğru iniş yaşadı. Bitcoin’in 45.000 dolar yolculuğunda iyi performans sergileyen Shiba, yeniden dibi boyladı. Market değeri ise 14 milyar doların altına düştü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin