Yaşanan son gelişmelerin ardından bu altcoin yükselişe geçti!
Yaşanan son gelişmelerin ardından bu altcoin yükselişe geçti!

Yaşanan son gelişmelerin ardından bu altcoin yükselişe geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Aave altcoin fiyatı çift haneli kazançlar kaydetti. Protokolün üçüncü versiyonunu Ethereum ana ağında konuşlandırmadan önce altı ağda başlattı. Aave V3 artık Polygon, Fantom, Avalanche, Arbitrum, Optimism ve Harmony’de mevcut.

Analistler, Aave fiyatının yükseliş trendinin devamında düşen trendden çıkabileceğine inanıyor. Aave protokolü, üçüncü sürümünü altı kripto para ağında yayınlayarak DeFi’yi ana akım haline getirdi. DeFi kredi platformunun tokeni AAVE, Polygon, Fantom, Avalanche ve diğer blockchainlerde protokolün başlatılmasının ardından %14’ün üzerinde kazanç elde etti.

Aave V3, Ethereum ana ağında başlatılacak

DeFi kredi platformu Aave, protokolünün üçüncü versiyonu olan ve altı kripto ağında uzun zamandır beklenen bir güncelleme olan V3’ü piyasaya sürdü. Aave’nin en son sürümü olan V3, eski sürümde güvenlik, merkezi olmayan sistemi ve sermaye verimliliği konularını ele alıyor.

Aave V3 artık Polygon, Fantom, Avalanche, Arbitrum, Optimism ve Harmony üzerinde yer aldı. Kripto portföy takipçisi cüzdan sağlayıcıları gibi toplayıcılar, Aave V3 için destek ekleyecek şekilde ayarlanmıştır. DeFi ödünç verme platformunun en son güncellemesi, kullanıcıların varlıkları blockchainler arasında taşımasını ve işlemleri daha ucuz hale getirmesini kolaylaştırıyor. Kullanıcılar, yeni piyasaya sürülen “yüksek riskli tokenlere” sınırlı maruz kalacak. Bu tokenlerin belirli miktarlarını ödünç almalarına izin verecek.

https://twitter.com/AaveAave/status/1504137636105043971

Analistler, altcoin fiyat trendini değerlendirdi ve yükseliş trendinin devam edeceğini tahmin etti. Aave fiyatı son 24 saatte %14,4 ve geçen hafta %12 artış kaydetti.

Kripto para CryptoCapFlow’dan alınan verilere dayanarak, Aave’deki toplam açık ilgide bir artış var. Toplam açık ilgideki ani artış, tarihsel olarak Aave’nin artan şekilde benimsendiğinin bir göstergesidir. Aave’deki toplam açık faiz 24 saatte 66,14 milyon dolara ulaştı. Analist ve yatırımcı @KaminoCrypto, devam eden fiyat döngüsünde altcoin fiyatı için 148,3 dolarlık bir hedef belirledi.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin