featured

Son gelişmeler ATOM fiyatını hareketlendirdi! Kritik direnç kırılabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cosmos blockchain’inin yerel token’ı olan ATOM’un fiyatı yaklaşık %12 oranında bir artış ile 7,64 dolara yükseldi. Kripto borsası dydx’in V4 blockchain’ini Cosmos platformunda inşa edeceğini duyurmasının ardından ATOM, hareketlenmeye başladı.

ATOM

Gözde altcoin şimdi 8,4 dolar seviyesinde bulunan direnç noktasını kırmaya ve yükseliş eğilimini teyit etmeye hazırlanıyor.

Dydx’in fiyatı da %2 artarak 1,42 dolara ulaştı. Hacmi ise son 24 saatte %66 oranında artış yaşadı.

Cosmos inovasyonun merkezi mi oluyor?

Akash Network ve AKT’nin kurucusu Greg Osuri, Cosmos’a ölçeklendirmenin bir trend olacağına inanıyor. Egemenliği nihai ölçeklendirme stratejisi olarak gördü.

Duyurularında dydx, Cosmos’u da övdü. Cosmos blokchain’inin sahip olduğu özelliklerin V4 protokolünün en önemli özelliklerini içerdiğini açıkladılar. dydx’e göre Cosmos platformu, saniyede çok daha yüksek sayıda sipariş/iptal yapabilmesi sebebiyle ölçeklenmelerini sağlar.

Yaygın olarak blockchain’lerin interneti olarak anılan Cosmos, şirketlerin kendi bağımsız blockchain’lerini oluşturmalarına izin verme konusunda uzmanlaşmıştır. Her blockchain’i, Tendermint konsensüsü tarafından desteklenirken kararları üzerinde de özerkliğe sahip olacak.

ATOM direnç noktasını kırabilecek mi?

Dydx dışında, diğer birçok Web3 platformu Cosmos ile ortaklık kurdu. Sei Network, Kado Money, Mars Protocol, Kujira ve Osmosis, protokolünde son zamanlarda yer alan diğer bazı yeniliklerdir. Bütün bu gelişmeler ATOM token’ının geleceği için umut veriyor.

Kripto yatırımcısı olan CryptoGodJohn, Twitter’da Cosmos’un BTC’den nasıl daha iyi performans gösterdiğini paylaştı. Benzer şekilde, bir başka büyük kripto yatırımcısı MoonOverlord, dydx’in ATOM’a taşınmasının ETH için büyük bir kayıp olduğuna inanıyor.

Şu anda altcoin, duyurudan bu yana fiyat artışı açısından Ethereum’dan çok daha iyi performans gösteriyor. Kritik direnç noktasını kırmak için yeterli momentuma sahip olup olmayacağını ise sadece zaman gösterecek.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin