Son gelişmeler ATOM fiyatındaki gidişatı tamamen değiştirebilir! Peki neden?
Son gelişmeler ATOM fiyatındaki gidişatı tamamen değiştirebilir! Peki neden?

Son gelişmeler ATOM fiyatındaki gidişatı tamamen değiştirebilir! Peki neden?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cosmos (ATOM), 18 Ekim itibarıyla en iyi blok zincirler arası iletişim (IBC) protokolü projeleri listesine girdi. Elde edilen verilere göre, ATOM’un haftalık aktif kullanıcıları, listeye giren diğer tüm kripto para birimlerini geride bıraktı.

IBC, bağımsız blok zincirlerinin birbirleriyle doğrudan iletişim kurmasına ve varlık ticareti yapmasına izin verir. Tokenin fiyatı bu gelişmeye karşılık olarak haftalık %3 kazanç kaydetti. CoinMarketCap’e göre, ATOM yazım sırasında, 12,45 dolardan işlem görüyor.

Ekosistemdeki bazı gelişmeler de yakın gelecekteki fiyat artışını etkiledi. Örneğin; Cosmos ekosistemine son zamanlarda oldukça umut verici görünen 17 yeni proje eklendi.

https://twitter.com/its_airdrop/status/1581992171212836869

 

Yukarıda bahsedilen gelişmelere ek olarak, ATOM’un metrikleri de kripto para için yükseliş öngörüyor. Birkaç ölçüm, yakın gelecek için fiyat artışı öneriyor. Örneğin; bir düşüş kaydettikten sonra, ATOM’un hacmi yükseldi ve bu bir yükselişe işaret ediyor.

ATOM’un Binance fonlama oranı da son birkaç gün içinde bir artışa tanık oldu ve bu da türev piyasasından daha yüksek ilgi olduğunu gösteriyor. Sadece bu değil, ATOM’un sosyal hacmi de yükseldi ve ATOM’un kripto topluluğu içindeki popülerlik seviyelerini temsil etti.

Bununla birlikte, geliştirme faaliyeti önemli ölçüde düştüğü için bütün faktörler ATOM’un lehine gelişmiyor; bu, geliştiricilerin blok zincirini geliştirmek için daha az çaba gösterdiğini gösterdiği için kırmızı bir sinyaldir.

Boğalar mı yoksa ayılar mı?

ATOM’un günlük grafiğine bakıldığında, boğaların ve ayıların üstünlük mücadelesinde olduğu görülüyor. Üstel Hareketli Ortalama (EMA) Şeridi, ayılar lehine hareket ediyor. Ayrıca, ATOM’un Göreceli Güç Endeksi (RSI) nötr pozisyonun altında kaldı.

Bununla birlikte, diğer piyasa göstergeleri olumlu ve önümüzdeki günlerde fiyat artışı öneriyor. Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD), yükseliş geçişi yapma girişiminde bulundu.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin