Son Dakika: Thodex iddianamesi kabul edildi! 40 bin yıla kadar hapis
Son Dakika: Thodex iddianamesi kabul edildi! 40 bin yıla kadar hapis

Son Dakika: Thodex iddianamesi kabul edildi! 40 bin yıla kadar hapis

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Thodex soruşturması ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu kez sanıkların ne kadar süreyle cezalandırılabilecekleri ortaya çıktı.

Milliyet‘in haberine göre Thodex soruşturması kapsamında Fatih Özer’in de arasında bulunduğu 21 kişi hakkında 12 bin 164 yıldan 40 bin 564 yıla kadar hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame kabul edildi.

Paraları Malta’ya aktarmışlar

Sabah’ın haberine göre ise Faruk Fatih Özer’in 253 milyon 714 bin liralık kripto varlığını Malta’da bulunan bir kripto para şirketindeki kripto cüzdanına transfer edildiği saptandı.

21 şüphelinin yer aldığı ve İstanbul Anadolu 9. Ağır Ceza Mahkemesi’ne gönderilen Thodex iddianamesinde şüphelilerin paraları nasıl akladığı ve müşterilerin hesaplarında nasıl usulsüzlükler yapıldığı ortaya çıktı.

Şoförünü bile dolandırmış

Cumhuriyet’in aktardığına göre şirketin firari kurucusu Özer’in kardeşi Serap Özer, ağabeyinin kendisine, “İşler yolunda değil. Ya ortak bulacağım ya da şirketi satacağım” dediğini aktardı.

Faruk Fatih Özer’in koruması ile şoförü Mehmet Ç.’nin bile Özer tarafından dolandırıldığı ortaya çıktı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin