ABD senatörü, para politikasında kriptoyu dahil edeceklerini söyledi

Son Dakika: Piyasanın merakla beklediği Fed faiz kararı belli oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fed toplantısında faiz oranlarını 50 baz puan (bps) artırması bekleniyordu. Yüksek enflasyonla mücadele etmeyi amaçlayan eşi benzeri görülmemiş dört 75 baz puanlık artışa son veren kurum, ikinci kez düşük bir faiz artışına gitti.

Fed’in faiz oranlarını 75 baz puandan 50 baz puana çıkarması zaten bekleniyordu. Yakın zamanda açıklanan Fed FOMC tutanakları, faiz artırım takviminde bir yavaşlamaya işaret etmişti.

Dün enflasyonunda düşük gelmesiyle beraber tüm merakları gideren Fed faiz kararı açıklandı. Fed, faiz oranlarını küçük artışlarla artırmaya hazır olduğunu daha öncesinde göstermişti. Bir önceki kararda olduğu gibi faiz artışı 50 baz puan da kaldı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin