Son Dakika: Kripto dünyasını yakından ilgilendiren Fed tutanakları açıklandı

Son Dakika: Kripto dünyasını yakından ilgilendiren Fed tutanakları açıklandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Fed’in faiz kararından önce önemli olarak kabul edilen tutanaklar belli oldu. Bugün TSİ 22’de tutanaklar açıklandı.

Fed tutanakları: Yetkililerin çoğu faiz artışında yavaşlama olması gerektiğini düşünüyor. Fed yetkilileri, düşük gelen enflasyon sonrasında faizin daha yavaş ilerlemesini düşünüyor. Yetkililer şahin bir görünümden çok ılıman görünüm üzerinde duruyor.

Kripto piyasası, faiz artış hızında azalma olabileceğini düşünerek hareketini yukarı çıkardı. Genel hisse senetlerinde de hareketlilik olurken, dolar endeksi eksi yönde kaldı. Faiz artışında önemli bir düşüş geldiği taktirde önümüzdeki günler artışı fazlasıyla tetikleyecektir.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin