featured

Son dakika: Gençlerle buluştuğu toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, kripto paralar soruldu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu. Milli Kütüphane’de bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gençlerin sorularını yanıtladı. Güzel karelerin ve renkli dakikaların yaşandığı söyleşi de kripto detayı da yer aldı.

Bir öğrenci Cumhurbaşkanı’na kripto paralarla ilgili soru yöneltti. Gençler kriptoyla ilgili Recep Tayyip Erdoğan’ın düşünlerini merak etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise gençlere şu şekilde cevap verdi:

“Ben kripto para olayına çok sıcak bakmıyorum. Bu sistem birini zengin ederken bir başkasını fakir yapıyor. Bu tür araçlara adım atmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Ayrıca arkadaşlarımız kripto varlıklarla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Gerekli düzenlemeleri getirerek adımlarımızı daha doğru şekilde atacağız.”

Türkiye’de yatırımcıların büyük çoğunluğu kripto varlıklarla ilgileniyor. Ekonomik özgürlük isteyen pek çok birey bu alanda yatırım yapıyor. Dünya genelinde de Türkiye ciddi bir potansiyele sahip. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise, daha öncesinde gerekli düzenlemelerin yapılacağını söylemişti. Bugün yaptığı açıklamayla düzenlemenin üzerinde tekrar durmuş oldu.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin