PayPal, çok kapsamlı bir kripto uygulaması geliştirmeyi planlıyor
PayPal, çok kapsamlı bir kripto uygulaması geliştirmeyi planlıyor

Son dakika gelişmesi: PayPal artık Bitcoin ile ticaret ve alışverişe izin veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Son dakika gelişmesi: PayPal artık Bitcoin ile ticaret ve alışverişe izin veriyor

Reuters, PayPal Holdings’in kripto para piyasasına girdiğini ve artık müşterilerinin PayPal’ın cüzdanlarında Bitcoin ve diğer kriptoları alıp satabileceğini bildirdi.

Reuters, PayPal ödeme devinin artık kullanıcılarının PayPal’ın dijital cüzdanlarını kullanarak Bitcoin de dahil olmak üzere kripto satın almalarına ve ticaret yapmalarına izin verdiği haberini paylaştı.

Alım ve satım yapılabilecek

Bunun dışında PayPal, tüketicilerin 2021 yılına kadar 26 milyon satıcıdan mal satın almalarına olanak tanıyacak. Bitcoin dışında PayPal, kullanıcılarının Paxos Trust Company ile ortaklık yoluyla Ethereum, Bitcoin Cash ve Litecoin kullanmalarını da sağlayacak.

Şirketin CEO’su Dan Schulman, PayPal’ın bu hamle ile kripto para birimlerinin küresel kullanımını teşvik etmeyi ve ağını yakın gelecekte merkez bankaları ve iş devleri tarafından çıkarılabilecek yeni paralar için hazırlamayı umduğunu belirtti.

“Merkez bankalarıyla çalışıyoruz ve her tür dijital para birimini ve PayPal’ın nasıl bir rol oynayabileceğini düşünüyoruz.”

Tüccarlara PayPal aracılığıyla yapılan tüm ödemeler, fiat para birimlerinde yapılacak.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin