Son dakika: Fed Başkanı Powell, beklenen açıklamaları yaptı!

Son dakika: Fed Başkanı Powell, beklenen açıklamaları yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tüm piyasaları yakından ilgilendiren Fed açıklamaları geldi. Kripto dünyasını yakından ilgilendiren bir açıklamada yapıldı. Fed Başkanı Jerome Powell, ABD Merkez Bankası’nın kripto raporu hazır olduğunu dile getirdi.

Amerika Merkez Bankası, varlık alımı, enflasyon ve faiz gibi pek çok konu hakkında önemli açıklamalar yaptı. Ayrıca kripto varlıklar hakkında da önemli bir söylemde bulundu. Pandemi durumunu da değerlendiren Powell, insanları ekonomik olarak etkilendiği belirtti. Ancak şahin bir görüş gerekirse çekinmeyeceklerini söyledi. Powell, 

“Para politikası, geniş ve ileri görüşlü bir bakış açısına sahip olmalı ve değişen ekonomik koşullara ayak uydurmalı. Fed, enflasyonu soğutmak için daha fazla agresif faiz artışı gerekiyorsa bunu yapacaktır. Eğer faizleri artırmamız gerekir bunu yaparız.”

Fed Başkanı Powell, “artık pandemi acil durumundan uzaklaşmak gerekir” açıklamasını yaptı. Powell, artık dünyanın normalleşmesine geçmesi gerektiğini düşünüyor. Ekonominin normal bir zaman dilimine dönmesini bekliyor. Ayrıca Powell, Mart ayında varlık alımlarının tamamını bitireceklerini söyledi.

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin