Elon Musk Dogecoin üzerinden Binance CEO'sunu eleştirdi.

Elon Musk Dogecoin konusunda Binance CEO’suna tepki gösterdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en zengin adamı ve tanınmış bir Dogecoin (DOGE) savunucusu olan Elon Musk Dogecoin üzerinden Binance CEO’suna tepki gösterdi. Musk, DOGE topluluğunu Binance’e karşı savunmak için Twitter’da ortaya çıktı. Küresel kripto borsası, borsa platformundaki bir yazılım arızasının bir yıl öncesinden çok sayıda Doge işlemi gerçekleştirmesinin ardından meme para birimi için kısa süre önce 2 haftalığına para çekme özelliğini dondurdu.

Musk, dünyanın en büyük borsasının CEO’suna, Dogecoin müşteri yönetimini karanlık ve şüpheli olarak nitelendirdi. Musk’ın bahsettiği karanlık işlem, borsanın kendi hesaplarından rızaları olmadan birkaç DOGE işlemi başlattığını iddia eden birkaç Binance kullanıcısıyla ilgili ve şimdi Binance, kullanıcının hesaplarına yansımayan Dogecoin’leri istiyor.

Binance’in resmi Twitter hesabı, Musk’tan gelen iddialara yanıt verdi ve Dogecoin işlemleriyle ilgili sorunu detaylandıran bir ileti dizisi ekledi. Ancak Elon Musk Dogecoin müşterilerinin borsadaki hatalardan dolayı mağdur olmaması gerektiğini söyleyerek bunu reddetti.

Birçok müşteri, kullanıcı söz konusu DOGE miktarını iade etmezse, para çekme işlevini askıya almakla tehdit eden borsadan bir e-posta aldığını iddia etti. Dogecoin geliştiricilerinin sorunu çözmek için Binance’e ulaştığı ve aksaklığın düşük ücretler nedeniyle takılan eski işlemleri tetiklediğini iddia ettiği bildirildi. Doge Developers, tüm sorunu bir tweet dizisinde açıklamak için Twitter’a gitti ve düzeltme için Binance borsası ile aylar önce iletişime geçildiğini açıkladı.

Daha önce, kıdemli tüccar Peter Brandt, Changpeng Zhao’nun kripto platformunu etik olmayan uygulamalarla suçladığı tweetlerinden birine benzer bir yanıt verdi. Kullanıcılardan biri, Brandt’ın zararsız bir tweet’e alışılmadık biçimde verdiği tepkiyi sorduğunda, Binance’ın platformda müşterileriyle ne yaptığını, insanların bunun için hapse atılacağını söyledi.

Elon Musk Dogecoin savunuculuğu yaptıktan sonra meme coin piyasası yeşil yanıyor

Elon Musk Dogecoin meme para birimine koşulsuz sevgisi ve desteği nedeniyle Dogefather olarak da bilinir. Ayrıca Musk, meme para birimine koşulsuz sevgisi ve desteği nedeniyle Dogefather olarak da bilinir. Musk’ın bugün Binance’ın DOGE müşterilerine karşı yanlış yaptığını belirttiği tweet, DOGE’un yaklaşık 1 haftadır süren düşüşünden sonra meme döviz ticaretinin yeşile dönmesine yardımcı oldu.

Coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin