featured
Ekonomi Bakanı Zeybekci Bitcoin uyarısı

Son dakika! Ekonomi Bakanı Zeybekci Bitcoin konusunda uyardı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin ile ilgili Türkiye hükümet yetkililerinden farkı açıklamalar gelmeye devam ederken Ekonomi Bakanı Zeybekci, Bitcoin uyarısında bulundu.

En Son Haber’in haberine göre Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ankara Ticaret Odası (ATO) tarafından, ATO Congresium’da gerçekleştirilen 3. Marka Festivali’nde sanal para Bitcoin’i değerlendirdi.

Ekonomi Bakanı Bitcoin’i saadet zincirine benzetti:

Bitcoin bugün çılgınlık haline geldi. Şu anda yok, bir aralar Türkiye’de saadet zincirleri vardı, hatırlar mısınız?

Bu tarz çılgınlıklarda dolandırıcılığın en sondakine kadar devam ettiğini kaydeden Ekonomi Bakanı şunları söyledi:

Bu global bir saadet zinciridir, alt zemini yoktur. Bu, dünyayı sadece bir veya iki her şeyiyle kontrol ettiğiniz, cendere altına aldığınız, gerektiğinde zulmettiğiniz bir para birimine mahkum edemeyeceğinizin çıkışlarıdır bunlar. Onun için bunun çaresi de bulunacak.

Diyanet: ‘’Caiz değil!’’

Başbakan Yardımcısı: ‘’Balon’’

Ekomomi Bakanı: ‘’Saadet Zinciri‘’

Bugün kripto paraların toplam piyasa değeri 500 milyar dolar seviyesine ulaşmış durumda. Ne yazık ki, Ekonomi Bakanı’nın saadet zincirine benzettiği Bitcoin’in piyasa değeri ise 280 milyar doların üzerinde.

Bitcoin hakkında şu ana dek birçok isim negatif açıklamalarda bulundu ancak henüz, dünyada haklı çıkmış bir isim ya da söylem bulunmamakta. Genel olarak bu açıklamaların talihsiz ve bilgisiz açıklamalar olduğu görülürken Ekonomi Bakanı’nın Bitcoin açıklaması da bu talihsiz açıklamalardan biri olabilir.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 Comment

  1. hahahahah

    Reply
  2. Bu tür açıklamalar ile Bitcoin’i durdurabileceklerini sanıyorlar. Tüm dünyada kullanılan sanal paranın Türkiye’ye nasıl çekilip Devlete Ülkeye katkısı için kafa yorsalar keşke.

    Reply
Bizi Takip Edin