Dev banka popüler Bitcoin borsasının halka arz hazırlıklarına öncülük edecek
Dev banka popüler Bitcoin borsasının halka arz hazırlıklarına öncülük edecek

Son Dakika: Coinbase halka açılan ilk kripto para borsası oluyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD merkezli lider kripto para borsası ve endüstrideki en büyük şirketlerden biri olan Coinbase, halka açılmaya hazırlanıyor. Şirket çok yakında hisse piyasasında listelenecek.

Coinbase halka açılan ilk kripto para borsası olma yolunda

Reuters’in dakikalar önce servis ettiği habere göre, ABD merkezli lider kripto para birimi borsası Coinbase, listelenme için hazırlıklar yapmaya başladı. Prosedür başarılı olursa Coinbase halka açık ilk ABD kripto para borsası olacak.

Listelenmenin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun (SEC) onayına ihtiyacı olacağı biliniyor. Eğer düzenleyici tarafından onay alınırsa veyahut alınmışsa, bu kripto para topluluğu için çok büyük bir zafer ve tarihi bir yasal onay olabilir.

Endüstri için büyük bir adım

Kaynaklar Reuters’a, şirketin aslında geleneksel Halka Arz (IPO) yerine doğrudan bir ilan aracılığıyla halka açılma seçeneklerini araştırdığını söyledi.

ABD SEC’den yeşil ışık almak ve resmi bir borsa listesine dahil olmak, kripto paralarla etkileşime geçmek isteyen kurumsal yatırımcılara kesinlikle güçlü bir sinyal gönderecektir.

Bu arada sizin için uzmanlardan en çılgın Bitcoin tahminlerini bir araya getirdik. Buradan okuyabilirsiniz.

Reuters


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin