Bitcoin dakikalar içinde 3000 doları sildi – işte ayrıntılar
Bitcoin dakikalar içinde 3000 doları sildi – işte ayrıntılar

Son Dakika: Bitcoin 57 bin doları bir kez daha aştı – Yeni rekor mu geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Trader’lar BTC’yi 57.000 doların üzerine bir kez daha çıkarmayı başardı. Kurumlar kripto para birimiyle etkileşime geçmeyi sürdürüyor ve Bitcoin fiyatı tüm zamanların en yüksek seviyesini hedefliyor.

Bitcoin rekora mı gidiyor?

Son bir saat içinde, Bitcoin (BTC) fiyatı 58.352 dolarda tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktığı 20 Şubat’tan beri görülmeyen bir seviye olan 57.100 dolara yükseldi. Yükseliş dalgası, yatırımcı duyarlılığının boğalar lehine geri döndüğüne işaret ediyor ve BTC’nin 60.000 dolar seviyesine doğru bir koşuya çıkma olasılığını artırıyor.

Yükseliş neden gerçekleşti?

Bugünün yukarı yönlü hareketi, Digital Currency Group’un Grayscale Bitcoin Trust’ın (GBTC) 250 milyon dolara kadar hissesini satın almayı planladığı haberi ile gerçekleşti. Satın alma, 8 Mart’ta GBTC hisselerinin Bitcoin’in büyük borsalardaki spot fiyatına %15 indirimle işlem gördüğü göz önüne alındığında ilginç bir zamanda gerçekleşti.

Kurumsal yatırımcılar mevcut hamleyi değerlendiriyor ve Bitcoin’e olan genel ilgi de artmaya devam ediyor. Son veriler, ABD’de 1 Mart 2020’den bu yana 10.000 Bitcoin ATM’nin kurulduğunu ve geçen yıl BTC donanımlı ATM sayısında %57,5’lik bir yükselişe işaret ettiğini gösteriyor.

Bitcoin, hisse senetlerindeki ekonomik endişeleri görmezden geliyor

Son iki haftada, hisse senedi piyasaları, teknoloji hisselerindeki düşüş ve yükselen Hazine getirisine ilişkin endişeler nedeniyle ağırlaştı. Birçok analist, güçlenen dolar ve yükselen Hazine getirisinin Bitcoin fiyatını olumsuz etkileyeceğini tahmin etti.

CrossTower Ticaret Başkanı Chad Steinglass’a göre, BTC’deki temel akım hala inanılmaz derecede iyi, çünkü her gün BTC’ye dahil olan büyük geleneksel finans oyuncuları var.

Steinglass, Çinli yazılım firması Meitu’nun bilançosuna yakın zamanda Ether’in (ETH) eklenmesinin, geleneksel finansta kripto para birimlerinin artan önemini gösterdiği için bir başka olumlu gelişme olduğunu söyledi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin