Son dakika: Binance’de para yatırma ve çekme işlemleri askıya alındı!
Son dakika: Binance’de para yatırma ve çekme işlemleri askıya alındı!

Son dakika: Binance’de para yatırma ve çekme işlemleri askıya alındı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün önde gelen Bitcoin borsası Binance’de, Amazon Web Services’ta (AWS) yaşanan bir hata nedeniyle para yatırma ve çekme işlemlerinde sorunlar yaşanıyor. Borsa konuya yönelik açıklama yaptı ve para yatırma ve çekme işlemleri geçici olarak durdurdu.

Binance’de para yatırma ve çekme işlemleri durduruldu

Amazon Web Services’ta yaşanan teknik hata nedeniyle para yatırma ve çekme işlemlerinde sorunlar yaşanıyor. Bu nedenle Binance, konuya yönelik bir açıklama yaptı ve para yatırma ve çekme işlemlerini geçici olarak askıya aldı:

Sevgili kullanıcılar, bize ulaştığınız için teşekkür ederiz. Sebep olduğumuz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz. AWS servis sağlayıcısındaki ağ sorunu nedeniyle, Binance yatırma ve para çekme işlevini geçici olarak devre dışı bıraktı. Ancak bundan alım satım fonksiyonu etkilenmez.

Bitcoin borsası Kucoin ve BitMax’ta Binance ile benzer bir sorun yaşıyor. Kucoin bu yüzden sorun giderilene kadar hizmetlerde sıkıntısı yaşanabileceğini söyledi. BitMax ise para çekme işlemlerini askıya aldı.

Binance

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin