Binance, rezerv açıklamaya başlıyor: İlk kanıt Bitcoin ile gelecek…

Son dakika: Binance, Bitcoin çekimlerini 30 dakikalığına durdurdu!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında bugün hareketli dakikalar yaşanıyor. Haftanın ilk iş günün olması nedeniyle sıcak gelişmeler birbiri ardına geliyor. Bitcoin’in sert düşüşü piyasadan kötü bir hava estirdi. Ancak bu seferki düşüş Ethereum ve Celsius tarafından gerçekleşti. Piyasanın daha fazla inişi bu iki altcoin nedeniyle oldu.

Binance CEO’su ise olay olacak bir haberi paylaştı. Twitter üzerinden paylaşım yapan CEO, Bitcoin çekim işlemlerinin durdurulduğunu açıkladı. Daha öncesinde de buna benzer kararlar alan kripto para borsası, yeniden işlemelere açacak.

Changpeng Zhao, çekim işlemlerinin sadece Bitcoin ağında yaşandığını belirtti. Son yaptığı yeni açıklamada çekim işlemlerinin biraz daha sürebileceğini açıkladı.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin