Son Bitcoin rallisinin arkasındaki kurumlar belli oldu! İşte ayrıntılar
Son Bitcoin rallisinin arkasındaki kurumlar belli oldu! İşte ayrıntılar

Son Bitcoin rallisinin arkasındaki kurumlar belli oldu! İşte ayrıntılar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CoinMarketCap’in verilerine göre Bitcoin (BTC) fiyatı, 16 Şubat’ta Ağustos 2022’den bu yana en yüksek seviye olan 25.000 dolara yaklaştı ve son 24 saatte %12 arttı. Santiment zincir üstü analitik firmasına göre, 100 ila 1.000 BTC tutan yatırımcı sayısı altı ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

https://twitter.com/santimentfeed/status/1625958448927219712

Bitcoin (BTC) yılın başından bu yana yaklaşık %50 artarak 16 Şubat’ta 24.903 dolara ulaştı.

Kurumsal satın alma Bitcoin’i yükseltiyor

Zincir üstü bir veri sağlayıcısı olan Lookonchain, Bitcoin ve Ethereum’un yükselişinin arkasındaki ana nedeni açıklıyor.

Verilere göre, çeşitli fonlar ve kurumlar 10 Şubat’tan bu yana kripto pazarına yaklaşık 1.6 milyar dolar aktardı.

https://twitter.com/lookonchain/status/1626085716416696322

Yayınladığı grafikten, birkaç fonun/kurumun Circle’dan yaklaşık 1.6 milyar USDC çektiği ve yaklaşık 0.2 milyar USDC yatırdığı sonucuna vardı.

Daha spesifik olarak, Lookonchain tarafından “0x3356” olarak etiketlenen gizemli bir fon, Circle’dan 953.6 milyon USDC çekip borsalara aktardı. Lookonchain, Bitcoin’in fiyatındaki bugünkü patlayıcı artışın bu fonla bir ilgisi olabileceğini öne sürüyor.

Ayrıca, Bitcoin ve Ethereum düşerken kripto pazarına para aktarmaya devam eden “gizemli bir fon” tespit etti. Adres, 10 Şubat’tan bu yana Circle’dan 155 milyon USDC çekerek borsalara aktardı.

Ayrıca bu “gizemli fonun” Circle’dan ayrı bir adres aracılığıyla 397 milyon USDC çekildiği ve 10 Şubat’tan bu yana borsalara aktarıldığı da kaydedildi. Lookonchain’in tweet dizisinde FalconX ile ilgili başka bir fonun da Circle’dan 143 milyon USDC çektiği belirtildi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin