Son 9 yılda Yüzde 6 milyon yatırım getirisi sağlayan bu koine şaşırmayacaksınız
Son 9 yılda Yüzde 6 milyon yatırım getirisi sağlayan bu koine şaşırmayacaksınız

Son 9 yılda Yüzde 6 milyon yatırım getirisi sağlayan bu koine şaşırmayacaksınız!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Raoul Pal, geçtiğimiz on yıldaki yükselişinden dolayı “Bitcoin dünyayı yiyor” açıklamasında bulunuyor.

Yatırım stratejisti Raoul Pal, Bitcoin geçtiğimiz on yılın muazzam getirilerini gösterdiği için en sevdiği ifadeye geri döndü. Son 10 yıllık getirilerin rakamlarını gösteren verilere bakan Pal, “Bitcoin dünyayı yiyor” yorumunu yaptı.

Bitcoin karları itibariyle benzersiz bir varlığa işaret ediyor

Compound Capital Advisors’tan Charlie Bilello tarafından sunulan veriler, eğer bir kimse 2011’de Bitcoin’e yatırım yapmış olsaydı,% 6271233’ün üzerinde getiri bekliyor olacağını vurguluyor. Buna karşılık, Nasdaq ikinci önde gelen varlık sınıfı olarak yalnızca %512’lik bir getiriye sahip ve altın yalnızca %24,3 getiri sağlıyor.

Bitcoin, fiat’a karşı korunmak için birincil yatırım fırsatı olarak kendini gösteren güçlü bir yıl geçirdi. Mart ayındaki en düşük noktasına bakıldığında, kripto para birimi %440 değer kazandı. Bilello’nun yüksek ve düşük getiri ölçümlerini kullanarak belirttiği gibi, Bitcoin, yılın başından bu yana %160’ın üzerinde bir mevcut artış gerçekleştirdi.

Bitcoin’in bir sonraki döngüsündeki piyasa hareketleri

Şimdi, Bitcoin fiyatı nihayet 20.000 USD’yi geçmeyi başardığı için, 2021 için tahmin edilen boğa koşusunun daha güçlü bir şekilde başlaması olası. Buna karşılık, yatırımcılar uzun vadeli bir yatırım fırsatı için kripto para birimine bakabilirler. Öte yandan, bir satış ve kayıt görebiliriz.

Durum ne olursa olsun, Bitcoin’in bir sonraki döngüsüne ulaştığı ve bir rallinin devam ettiği inkar edilemez. Geçtiğimiz on yıldaki tokenın önceki verilere ve tarihsel hareketlerine bakan bu eğilim, kripto para birimi endüstrisinin değerli bir değer deposu olarak önemli bir fırsata yöneldiğini gösteriyor.

coininsider


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin