featured

Son 24 saatte çift haneli kazanç yaşayan DeFi coinleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasası bir haftadır düşüşte. Bitcoin keskin bir hamle ile yeniden 40 bin doların altına sarkmıştı. Fakat yeniden toparlanması piyasaya yansıdı. Bazı merkezi olmayan finans (DeFi) varlıkları piyasa trendlerine ise daha fazla meydan okudu. İşte son 24 saat içinde çift haneli yükselen DeFi coinleri…

Merkezi olmayan finans ( DeFi ) varlıkları, Thorchain ve Compound dahil olmak üzere önemli kazanımlarla daha geniş kripto piyasası çöküşüne meydan okuyor. Bu haftanın başında gelen çöküşün ardından daha hızlı kazanım gösteren varlıklar oldu.

Thorchain (RUNE) son 24 saatte %17’nin üzerinde yükselirken, Compound (COMP) son günde %16 artışla değer kazandı.

Merkezi olmayan bir sentetik varlık ihraç protokolü olan Synthetix Network de son günde %12’nin üzerinde kazanç kaydederek yükseliyor. Merkezi olmayan finans ekosistemine öncülük eden DeFi coinleri yatırımcısına kazandırdı.

DeFi coinleri, Perşembe gününü iyi geçiriyor

Piyasa değerine göre en büyük iki kripto para birimi olan Bitcoin ve Ethereum, son 24 saatte yalnızca %2 ve %1 kazanç elde etti. Son yedi gün içinde, her iki kripto para da sırasıyla %5 ve %4 düştü.

Bu haftanın başlarında Compound, popüler meme parası Shiba Inu (SHIB) dahil olmak üzere popüler bir hisse senedi ve kripto ticaret platformu olan Robinhood tarafından listelenen birkaç yeni kripto para birimi arasında yer almıştı. Bu haber Compound varlığına da yansıdı.

Daha dün, Thorchain ekibi yeni bir kullanıcı arayüzünün (THORSwap V2) açık beta aşamasında yayına geçtiğini duyurdu.

Tweet’te “Yeni kullanıcı arayüzümüz, beklediğiniz zarif, kullanıcı dostu zincirler arası ticaret ve LP deneyimini sunuyor” mesajı paylaşıldı. Ayrıca platform dün 1. yılını kutladı.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin