Son 24 saat içerisindeki kripto tasfiyesi yarım milyar doları geçti!
Son 24 saat içerisindeki kripto tasfiyesi yarım milyar doları geçti!

Son 24 saat içerisindeki kripto tasfiyesi yarım milyar doları geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto paralar bu haftayı düşüşle geçirmeye devam ediyor. Coinglass tarafından elde edilen verilere göre son 24 saat içinde tasfiye edilen kripto vadeli işlemlerinin toplam değeri 530 milyon doları aştı. Bu tasfiyede Bitcoin 43.000 dolardan 41.695 dolara düştü. Satış sırasında, tek bir varlığın 5 milyon dolar değerinde ETH verdiği Bybit’te gerçekleşen en büyük tek tasfiye emriyle 135.301’den fazla yatırımcı tarafından gerçekleştirildi. Sadece Bitcoin yatırımcılarının kayıpları 332 milyon doları aştı.

Ethereum da ısıyı aldı ve Çarşamba açılışından bu yana %14,36 oranında düştü ve şu anda 200 SMA’da yer almasına rağmen 3.175 dolar civarında işlem görüyor. Bununla birlikte, daha küçük kripto paraların fiyatı da güçlü bir duruş sergiliyor.

FED’in açıklamaları kripto piyasasını olumsuz etkiledi!

Kasım ayının başlarında tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasının ardından istikrarlı bir şekilde düşüyor. Yazım sırasında, kripto paranın açgözlülük ve korku göstergesi, Omicron gerilimi ve düzenleyici karşı rüzgarlar dahil olmak üzere çeşitli faktörler tarafından daha da şiddetlenen bir faktör olan “aşırı korkuya” sinyali veriyor.

Uzmanlar, Çarşamba günkü elden çıkarmanın, FED’in Aralık toplantısının tutanaklarının, yetkililerin Mart ayında olası bir faiz artırımı öncesinde 8.3 trilyon dolarlık bilançoyu küçültme kararı vermesinin etkili olduğunu söylüyor.

InTheMoneyStocks Başkanı ve CFO’su Gareth Soloway şunları söyledi:

“Fed’in kurcalamaları, yükselmeleri ve bilançolarını düşürmeleri nedeniyle borsadaki kaldıraç kaybı kaçınılmaz olduğundan, insanlara bir süredir kripto konusunda dikkatli olmalarını söylüyorum.”

Bitcoin tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığından bu yana %38 düşerken, uzmanlar şimdi kısa vadede düşüş duyguları barındırmasına rağmen fiyat dönüşü için çok önemli olabilecek çeşitli destek seviyeleri bulunuyor.

Grayscale Bitcoin

Gareth’e göre, Bitcoin’in fiyatı, 42.000 dolarlık boyun çizgisi kırılırsa fiyat daha fazla düşüş gösterebilir. Bununla birlikte, Bitcoin, fiyatını düşüren beklenmedik hareketlerle sık sık dünyanın yanlış olduğunu kanıtladı.

newsbtc


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin