Balinalar son 24 saat içerisinde Ripple'a akın etti! İşte detaylar
Balinalar son 24 saat içerisinde Ripple'a akın etti! İşte detaylar

Balinalar son 24 saat içerisinde Ripple’a akın etti! İşte detaylar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple balinaları son 24 saat içerisinde yine aktif rol oynuyor. Son 24 saat içinde, Ripple balinaları yüz milyonlarca XRP taşıdı. Yazım sırasında anonim cüzdanlar ve önde gelen kripto para borsalarındaki adresler arasında 180,37 milyon dolar değerinde toplam 542.967,762 XRP transferi gerçekleştirildi. Kripto balina izleme platformu tarafından belgeler paylaşıldı.

Balina aktivitesinde son durum

İlk işleme göre anonim bir hesaptan Bitstamp borsasındaki bir adrese toplam 40 milyon XRP aktarıldı. İşlem sırasında fonlar 13,41 milyon dolar değerine denk geliyor.Balina izleme platformu Whale Alert, 37.067.762 (37.06 milyon) XRP’nin Bitstamp’tan anonim bir cüzdana hareketini gözlemledi. İşlem sırasında, XRP kripto paralar yaklaşık 12.43 milyon dolar değerindeydi.

Whale Alert, anonim bir cüzdandan Bitso borsasına gönderilen 40 milyon (13.41 milyon $) değerinde başka bir büyük miktarda XRP madeni parasının hareketini de gördü. Whale Alert yine anonim bir cüzdandan Bitso kripto para borsasına 30 milyon XRP’nin hareketini izledi. İşlem sırasında, fonlar yaklaşık 10.01 milyon dolar değerine denk geliyordu.

Ek olarak, bir Bitso adresini anonim bir cüzdana toplam 65.9 milyon XRP gözlemlendi. Üç saat önce, bir Bittrex adresinden anonim bir cüzdana 30 milyon XRP (9.97 milyon $) gönderildi. Whale Alert, bugünün erken saatlerinde, anonim bir cüzdandan başka bir cüzdana 50,32 milyon dolar değerinde toplam 150 milyon XRP tokeni aktardıldığını açıkladı.

Son olarak benzer bir işlem bilinmeyen bir cüzdandan başka bir bilinmeyen cüzdana 150 milyon XRP daha gönderildi. Ripple’ın Talep Üzerine Likidite (ODL) talebindeki ani artışın ardından, Ripple balinaları arasında büyük hacimli XRP transferi görmek rutin hale geldi.

thecryptobasic


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin