Son 24 saatin en dikkat çeken DOT tabanlı kripto paraları
Son 24 saatin en dikkat çeken DOT tabanlı kripto paraları

Son 24 saatin en dikkat çeken DOT tabanlı kripto paraları

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saat içinde hacme göre en iyi 3 DOT tabanlı kripto para birimine bakalım.

Polkadot (DOT)

Polkadot (DOT) tokeni, operasyonlar ve güvenlik için stake etmenin yanı sıra ağ yönetişimi sağlar ve parachainleri bağlar. Polkadot protokolü, genel ve özel zincirleri, izinsiz ağları, oracle’ları ve diğer gelişmekte olan teknolojileri birbirine bağlayarak, bu merkezsiz Blockchain’lerin, dolandırıcılık korkusu olmadan Polkadot Relay Chain’de serbestçe veri alışverişi yapmasına ve işlem yapmasına izin verir. CoinMarketCap’e göre bugün Polkadot fiyatı 18.59 USD ve 24 saatlik işlem hacmi 710.207.904 USD. Polkadot son 24 saatte %1.90 değer kaybetti.

Chainlink (LINK)

Veri üreticileri, node operatörleri, akıllı sözleşme geliştiricileri, güvenlik denetçileri ve daha fazlası Chainlink Network’ün açık kaynak topluluğunun bir parçasıdır. Şirketin birincil hedefi, tüm ağ düğümü operatörleri ve tüketiciler için merkezsiz katılımı sağlamaktır.

İlk Blockchain’lerden biri olan Chainlink sayesinde, zincir dışı veriler artık akıllı sözleşmelere dahil edilebiliyor. Ayrıca, sayısız güvenilir ortağı sayesinde Chainlink, veri işleme endüstrisinde önemli bir katılımcıdır. CoinMarketCap’e göre, bugün Chainlink fiyatı 14.48 USD ve 24 saatlik işlem hacmi 590.886.370 USD. Chainlink, son 24 saatte %1.12 yükseldi.

Kusama (KSM)

Geliştiriciler için ölçeklenebilir ve birlikte çalışabilir bir çerçeve oluşturmak için Kusama deneysel bir Blockchain platformudur. Parity Technologies tarafından tasarlanan bir blok zinciri geliştirme kiti olan Substrate, Kusama’nın temeli olarak hizmet ediyor. En başarılı birlikte çalışabilir blok zincirlerinden biri Polkadot’tur ve Kusama da aşağı yukarı aynı kod tabanına sahiptir.

Pek çok uygulama, şu anda parçalanmış bir ağ kullanarak Kusama’nın birlikte çalışabilirliğinden ve yüksek ölçeklenebilirliğinden yararlanıyor. CoinMarketCap’e göre bugün Kusama fiyatı $137.77 USD ve 24 saatlik işlem hacmi 80.380.026 USD’dir. Kusama son 24 saatte %6,82 arttı.

thenewscrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin