SOL'u çevreleyen FUD 6 ayın zirvesine ulaştı! Daha fazla aşağı yönlü hareket bekleyebilir miyiz?
SOL'u çevreleyen FUD 6 ayın zirvesine ulaştı! Daha fazla aşağı yönlü hareket bekleyebilir miyiz?

SOL’u çevreleyen FUD 6 ayın zirvesine ulaştı! Daha fazla aşağı yönlü hareket bekleyebilir miyiz?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Blockchain  analitik firması Santiment’e göre, SOL’u çevreleyen FUD (korku, belirsizlik ve şüphe) 6 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Tweet’e göre bunun nedeni, SOL’un tek bir başarılı işlem olmaksızın art arda 20 saat ağ kesintisi yaşamasıdır.

https://twitter.com/santimentfeed/status/1630376090748481536

Santiment, bunun gibi SOL ağ kesintilerinin tarihsel olarak panik satıcılarından kısa vadeli FUD’ye neden olduğunu ekledi. SOL FUD ile ilgili sosyal aktivite 6 ayın en yüksek seviyesine ulaştığından, bu son kesinti için doğru gibi görünüyor.

CoinMarketCap’e göre, altcoin fiyatı son 24 saatte %3,11 düşüş göstererek varlığı çevreleyen FUD’un devreye girdiğini kanıtladı. Bu 24 saatlik düşüş, SOL’nin şu anda -%14,81 olan çift haneli negatif haftalık performansına katkıda bulundu. Sonuç olarak SOL, yazının yazıldığı sırada 22,20 dolardan işlem görüyor.

SOL‘un fiyatı da son 24 saatte iki kripto piyasası lideri Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) karşısında sırasıyla %2,52 ve %2,36 oranında zayıfladı.

Daily chart for SOL-USDT

SOL fiyatı, dün 9 günlük ve 20 günlük EMA çizgilerinin üzerine çıkma girişimi reddedildikten sonra şu anda günlük temel destek seviyesi olan 22,14 dolar civarında bulunuyor.

SOL grafiğinde, altcoin için mevcut satın alma desteğine kıyasla bir satış baskısı fazlası olduğunu gösteren güçlü bir negatif trend çizgisi var.

Ayrıca, 9 günlük EMA çizgisi, 20 günlük EMA çizgisinin altından geçmenin eşiğinde ve günlük RSI çizgisi, aşırı satım bölgesine doğru negatif eğimi sürdürüyor. Bu aşağı yönlü teknik göstergeler, SOL fiyatının önümüzdeki 24 saat içinde düşmeye devam edeceğini ima ediyor.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin