featured

Sadece cüzdanınızda SOLCash tutarak yüzde 10 oranında Solana ödülü kazanın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – ADAcash’in başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesinden ve büyümesinden sonra, geliştiriciler aynı zamanda inanılmaz bir pasif gelir fonksiyonu ile yeni bir kardeş token projesi başlattı. SOLcash, 2021 yılının aralık ayının ortasında özel bir satışla piyasaya sürüldü. Bu proje rastgele seçilen yatırımcılara 100 milyon adet token teklif ediyor.

SOLcash de aynı ADAcash gibi şunlarla birlikte geliyor: %15 vergi ve bunun %10’u Solana sahiplerine yansıtılıyor. Hydra bu SOLcash fikrini bulduğunda, o ve ekip; yalnızca toplam 100 milyar arz token’ın kullanılabilir olmasına karar verdi.

Bu miktar ADAcash’e göre çok küçüktür. Ancak bu uygulama, sınırlı arz nedeniyle bu token’ı daha fazla talep edilir hale getirir.

100 milyar adet dolaşımda olan token vardır. Bunun dışında 100 milyon adet token ön satış için ayrılmıştır. 100 milyon adedi ise PancakeSwap takasıyla satın alınmak üzere tahsis edildi. Ayrıca kalan 800 milyon adedin, 15 Ocak tarihinde piyasaya sürülen staking için kullanılması amaçlanmıştır.

Bu yardımcı program token’ı, kardeş token’ı olan ADAcash’in bazı özelliklerini taklit etse de; yalnızca yansımalardan kazanmak için de olsa bir SOLcash tutmak mantıklıdır. Yansımalardan gelen kazanç ise cüzdan ne kadar büyükse, o kadar fazla olur. Her şekilde kazanç olacağı düşünüldüğünde neden cüzdanınızda en azından bir tane tutmayasınız!

Satın alıp bekletseniz bile pasif olarak daha fazla kazanırsınız. Peki ödülleri ne zaman alacaksınız? Ödüller her 60 dakikada birdir ve elinizde tuttuğunuz token’ın hacmine bağlıdır. Son zamanlarda, ADAcash’e yatırım yapmanızı sağlayan stake platformunun başarılı bir şekilde piyasaya sürülmesiyle SOLcash toplayabilirsiniz. Bunun karşılığında da Solana ve Cardano kazanabilirsiniz.

Ekibin sıradaki projeleri neler?

Ekip ayrıca yeni bir akıllı blockchain ekosisteminde bir başka token olan Doken ile ortaklık kurdu. Bu ortaklık, Doken stake etmenize ve karşılığında SOLcash kazanmanıza olanak tanır. SOLcash cüzdanınıza ekleme yapmak için başka bir imkan da, hacim arttıkça daha fazla yansıma kazanmanıza izin vermesidir.

DEV ekibinden gelen bir sonraki büyük hamle, Cashemon’s’un piyasaya sürülmesi olacak. Bununla işlemler yapabilmek için cüzdanınızda SOLcash tutmanız gerekir. Bu da SOLcash tutmanız için size bir başka neden daha veriyor.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


(Sponsorlu makale) Sorumluluk reddi: Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin