Macro guru, Ethereum’un dişli rakibini ön plana çıkarıyor: Peki daha iyi performans geliyor mu?

Solana’da kriz devam ediyor: SOL günlük RSI sapma mı yaşıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Haziran ayına girişimiz Solana için hiç iyi olmadı. Dün akşam ekip tarafından gelen haber topluluğu üzdü. Solana ağında yaşanılan problem sonrasında ağ durduruldu. Öte yandan piyasanın düşüşüne yakıt taşıyan kripto para birimi, geri çekilmeleri daha çok hissediyor. ATH yaptığı oktadan neredeyse 10 kat uzaklaşan majör altcoin için tehlike çanları çalıyor.

SOL, 6 Kasım’da tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 258,6 $’a ulaştığından beri düşüyor. Fiyat başlangıçta Mart ayının başında sıçrama yaptı. Ancak 2 Nisan’dan beri geri düşüşe geçti.

SOL grafiği tehlike sinyalleri mi veriyor?

Şu anda 47 dolarlık yatay bölgeden ayrılma sürecinde. Fakat henüz bunun altında bir kapanışa ulaşmadı. Bu, daha önce tüm zamanların en yüksek seviyesi olan Mayıs 2021’de direnç görevi gördüğü için çok önemli bir alan.

Ek olarak, RSI şimdi düşüş eğiliminin bir işareti olarak kabul edilen 50’nin altına geriledi. Bu yorum, SOL’un 47$ bölgesinin altında haftalık kapanışa ulaşma olasılığını destekliyor.

Günlük yükseliş sapmaları

Günlük grafik, haftalık zaman dilimindeki düşüşe rağmen bazı yükseliş işaretleri gösteriyor. Bunlar özellikle yükseliş eğilimi (yeşil hat) oluşturan günlük RSI’da görülebilir. Ayrıca, RSI daha önce Nisan ayından beri mevcut olan (kesikli) alçalan bir direnç çizgisinden çoktan çıktı.

Diğer yandan, SOL hala azalan bir direnç çizgisini takip ediyor. Bu durumda, bir sonraki en yakın direnç 78.65 dolar. Bu seviye ise, 0,382 Fib geri çekilme direnç bölgesi anlamına geliyor.

Kısa vadeli takoz

Altı saatlik grafik, SOL’un azalan bir takoz içinde işlem gördüğünü gösteriyor. Bu, ondan bir kopuşun beklendiğini gösteren bir yukarı dönüş paterni olarak kabul edilebilir.  Ancak, uzun vadeli eğilimin yönü belirsizliğini koruduğunu hatırlatalım.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin