20 Kasım kripto fiyat analizi: BNB, SOL ve FTM varlıklarında son durum

Solana ve Ripple fiyat analizi: Yükseliş beklentisi bulunuyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin 62.000 doların üzerindeki seviyelere yükselmesine rağmen, çoğu altcoin konsolidasyon hareketleri sergiliyor. Örneğin, Ethereum 3.800 dolarlık desteğe rağmen 4.000 doların altında kaldı.

Shiba Inu boğaları, 0,00003 doların üzerinde kazanç elde etmek için kontrolü bırakmaya hazır değiller. Token, 14 milyar dolarlık piyasa değeri ile 12. sıraya geri döndü. Son 24 saat içinde SHIB kabaca %7 artış yaşadı.

Solana

Solana, hafta sonu karşılaşılan 175 dolarlık direnç düzeltmesinin ardından marjinal olarak 160 doların altında sallanıyor. Bu seviyeye yükselen ralliden önce SOL, 115$’a (Eylül ayında çok önemli destek) düşme tehlikesinin ortasında 130$’dan destek aradı.

%61,8 Fibonacci seviyesi Solana’ya anında destek sağlayacak bir konumda. Boğaların yükseliş trendini canlandırması ve SOL’u yörüngeye geri 175$’a yerleştirmesinin beklendiğini unutmayın. Hatta bu hareket hızla 200$’a kadar uzatılabilir.

Buna ek olarak, genel teknik resim yükselişe doğru ilerliyor gibi görünüyor. Bununla birlikte MACD, boğaların SOL üzerindeki tutuşunu vurgulamak için ortalama çizginin üzerinde tutmaya devam etmelidir.

Solana, kayıpların %61,8 desteğinin çok altına düşmesini önlemek için yakın takip eden 50 SMA ile hareketli ortalamaların üzerinde işlem görüyor. 160 doların üzerinde teyit edilmiş bir kırılma, muhtemelen alıcıların kokpitte kalma kabiliyetine ağırlık katacaktır.

Ripple

Ripple boğaları, 1,2 doların üzerine çıkmaya çalıştıkları ve son birkaç hafta içinde hâlâ başarısız oldukları zamanlar göz önüne alındığında, direnç göstermeye devam ediyor. Sınır ötesi para transferi tokeni, 50 günlük SMA tarafından sağlanan acil desteğin gücünü test ederken, yazılı olarak 1,09 dolardan işlem görüyor.

Genel gider baskısı arttıkça, XRP 1 dolara düşmeye yaklaşıyor. Bununla birlikte, 200-SMA çok ihtiyaç duyulan desteği sağlamaya hazır. Bu desteğin yerinde kalmasıyla, XRP’nin yakın vadede 1,4 dolara doğru yükseliş trendini sürdürme şansı daha yüksek.

MACD ortalama çizginin üzerindeyken RSI’nin orta çizginin üzerinde olduğunu görmemiz gerekmekte. Boğalar tamamen kontrolü ele geçirmeden ve kaybedilen zemini yeniden kazanmak için zorlamadan önce muhtemelen önemli bir direnç ile karşılaşacak ve bu direnci kırması gerekecek.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin