Yatırımcılar dikkat! Solana ve bu altcoin'de tehlike henüz bitmedi! Düşüş derinleşebilir..
Yatırımcılar dikkat! Solana ve bu altcoin'de tehlike henüz bitmedi! Düşüş derinleşebilir..

Yatırımcılar dikkat! Solana ve bu altcoin’de tehlike henüz bitmedi! Düşüş derinleşebilir..

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son haftalarda önemli kayıplara uğrayan Solana ve Avalanche için düşüş çanları çalmaya başladı! Solana ve Avalanche, kritik desteğin altına geriledikten sonra düşüş derinleşebilir. Bununla birlikte daha fazla satış baskısı, her iki varlığın da yeni yılın en düşük seviyelerine ulaşmasına neden olabilir.

Anahtar noktalar

  • Solana, çok önemli destek alanını kaybettikten sonra %41’lik bir düşüş trendine girebilir.
  • Avalanche, 27 doların altında bir kapanış yaparsa 20 dolar seviyelerine geri dönebilir.
  • Katman 1 varlıkları, karamsar görünümü geçersiz kılmak için kritik destek seviyelerini geri almalı.

Solana ve Avalanche kritik destek seviyesinin altında!

2021 boğa koşusunda öne çıkan Katman 1 ağlarından ikisi olan Solana ve Avalanche, önemli bir fiyat hareketi için ivme kazanırken kritik destek alanlarını kaybetti.

Solana, 11 Mayıs ile 12 Mayıs arasında %44’lük bir düzeltme yaşadı ve o zamandan beri sıkı bir ticaret aralığında kilitlendi. SOL’un dört saatlik grafiğinde, simetrik üçgen fiyat hareketi görüldü. Token, formasyonun zirvesine yaklaştıkça, oynaklıkta ani bir artış için yeterli baskı oluşturdu.

Son birkaç saat içinde Solana, 47,60 dolarlık destek seviyesini aşmış görünüyor. Bu fiyat noktasının altında dört saatlik bir kapanış gerçekleşirse, SOL 28,85 dolara doğru %41’lik bir düşüşe trendine girebilir. Bu hedef, üçgenin Y ekseninin yüksekliği ölçülerek ve kırılma noktasından aşağıya doğru bu mesafe eklenerek belirlenir.

Solana price chart

Benzer şekilde Avalanche, dört saatlik grafiğinde gelişen azalan üçgen oluşumunda X ekseninin altına düştü.

Token’de 28 dolarlık kritik destek seviyesinin altına bir kapanış, yatırımcıları pozisyonlarından çıkmaya ve AVAX’ın arkasındaki satış baskısını artırmaya teşvik edebilir. Bu koşullar altında, Katman 1 tokeni 19,80 dolara düşebilir.

Avalanche price chart

Kilit destek seviyelerinin altında dört saatlik belirleyici bir kapanış, özellikle kripto para piyasası uzun bir durgunluk dönemine maruz kaldığından, düşüş tezini geçerli kılacaktır. Piyasa katılımcıları, düşüşü satın almak için son düşüşten yararlanırsa, fiyatlar hemen toparlanabilir. Yine de, Solana’nın 75,50 dolara yükselme şansına sahip olması için 53 doları aşması gerekecek. Ayrıca Avalanche’ın 39 dolara ilerlemek için 32 doları destek olarak geri alması gerekecek.

cryptobriefing


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin