Solana ve Avax fiyat analizi: Yükseliş trendi yakın mı?
Solana ve Avax fiyat analizi: Yükseliş trendi yakın mı?

Solana ve Avax fiyat analizi: Yükseliş trendi yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana, Bitcoin ve Ethereum yavaşlarken ve hatta geri çekilirken Perşembe günü yükseliş trendini kesintisiz tuttu. Rekabetçi akıllı sözleşmeler kripto parası, zemini 180 doların üzerine çıkardıktan bir gün sonra 200 doların üzerinde işlem görmeye başladı.

  • Solana, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 215 dolar misyonunun ortasında 200 doların üzerinde işlem görüyor.
  • Avax, 80 dolara doğru ilerliyor. Yükseliş trendi, önemli bir azalan trend çizgisinin üzerinde bir kırılma ile desteklendi.

Bitcoin, 67.000 doların biraz üzerinde tüm zamanların en yüksek seviyesine yükselirken, Ethereum 4.400 dolarla rekor yüksek seviyeyi oluşturdu. Boğalar hafta sona gelmeden önce 70.000 doları hedeflediğinden, Bitcoin şu anda 63.000 doların üzerinde işlem görüyor. Benzer şekilde, Ethereum 4.000$’lık desteği teyit etmek için geri çekilirken, sonraki ralli için piyasaya daha fazla alıcının gelmesine izin verdi.

Solana

Alıcılar tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 215$’a bakarken Solana 202$’da sallanıyor. Yükseliş trendini sağlam tutmak ve rekor seviyelere çıkmak için daha yüksek desteğe ihtiyacı bulunuyor.

Kısa vadeli teknik görünüm, MACD göstergesine ve RSI değerine dayalı olarak olumludur. MACD, ortalama çizginin üzerinde çekiş kazandıkça, boğalar piyasaya katılmaya ve hisselerini artırmaya teşvik edilir.

Aynı zamanda RSI’ın aşırı alım bölgesine hareketi, alıcıların üstünlüğe sahip olduğu anlamına geliyor. Bu da yakın vadede değişmeyecek bir durum olarak düşünülebilir.

Avax

Solana gibi Avax da, grafikte yeşil renkle vurgulanan talep bölgesi olan 50$’daki kritik destekten toparlandıktan sonra rekor seviyelere doğru ilerliyor. Boğalar şu anda trendi kontrol ediyor ve AVAX azalan trend çizgisinin üzerine çıkıyor.

Avalanche, 50 günlük SMA’da yükseliş trendini yakalıyor ve gerektiğinde destek sağlamaya hazır. AVAX, Avrupa seansı sırasında 70$’a çıkması muhtemel kazançlarla birlikte 64$’dan işlem görüyor. Her şey plana göre giderse, AVAX haftayı rekor 80$ ile kapatabilir.

 

 

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin