24 saatte 7 milyar dolarlık hacim yakalayan SOL, yeni ATH yaptı
24 saatte 7 milyar dolarlık hacim yakalayan SOL, yeni ATH yaptı

Solana, USDC’yi destekleyen dördüncü blok zinciri oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Solana, USDC’yi destekleyen dördüncü blok zinciri oldu

Circle tarafından yapılan bir duyuruya göre, merkezi olmayan borsa Serum’un arkasındaki blok zinciri Solana, artık stablecoin USDC’yi destekleyecek.

Circle ve Coinbase’den oluşan bir konsorsiyum olan Center tarafından başlatılan USDC, Tether’in USDT’sinin ardındaki toplam arz ile ikinci en büyük stablecoin durumunda. The Block’un verilerine göre USDC’nin arzı toplamda 2,7 milyar dolar.

Solana, USDC'yi destekleyen dördüncü blok zinciri oldu

Circle ayrıca bugün, Solana USDC’yi elektronik tezgah üstü ticaret piyasasında desteklemek için Alameda Research ile ortaklık yapacağını duyurdu. Ayrıca kardeş firma FTX’e para yatırma ve çekme işlemleri için de mevcut olacak ve DEX Serum ile uyumlu olacak.

USDC’ye dördüncü destek

Merkez, geçtiğimiz aylarda, başlangıçta Ethereum’da başlatılan stablecoin’i destekleyen blok zincirlerinin sayısını artırmaya öncelik verdi. Eylül ayında Center, Algorand ve Stellar’ın eklendiğini duyurdu.

Circle CEO’su Jeremy Allaire, her bir blok zincirinin, çeşitli pazarlarda USDC’nin büyümesini daha da artırmaya yardımcı olabilecek benzersiz bir şey getirdiğini belirtti. Örneğin, önümüzdeki yıl gelecek olan Stellar desteği, USDC’nin havale piyasasında daha alakalı hale gelmesine yardımcı olabilir.

Solana’ya gelince, Allaire, USDC’yi kripto’nun yüksek hızlı traderları arasında daha uygun bir seçim haline getirebileceğini söyledi.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin