Solana tabanlı altcoin'in yaşadığı saldırının ardından kripto piyasası çöküyor!
Solana tabanlı altcoin'in yaşadığı saldırının ardından kripto piyasası çöküyor!

Solana tabanlı altcoin’in yaşadığı saldırının ardından kripto piyasası çöküyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana’nın Raydium’u 2 milyon dolardan fazla hacklendiği için kripto piyasası çöktü; Solana, Dogecoin, Cardano büyük bir düşüş yaşıyor. Solana tabanlı merkeziyetsiz borsa Radyium, 2 milyon dolarlık bir kayba neden olan saldırıya uğradı.

Küresel kripto piyasası değeri, bir önceki güne göre %5,31 düşüşle 806.26 milyar dolar seviyesine geriledi. Kripto piyasası hacmi %50,05’lik bir artış görüyor ve 50.64 milyar dolar seviyesinde bulunuyor.

En çok etkilenen kripto paralar

Solana (SOL)

Solana zincirindeki hack, altcoin’in piyasa değerini %11,64 oranında düşürerek 4.706 milyar dolara indirdi. Her token şu anda 12,39 dolara mal oluyor. Kripto paralar transfer edilirken işlem hacmi %92,07 arttı.

Kripto Token Fiyatı: SOL

Dogecoin (DOGE)

Dogecoin %10,07’lik bir düşüş yaşadı ve piyasa değeri 10.312 milyar dolara ulaştı. Her DOGE tokeni 0,007787 dolar karşılığında satılıyor. İşlem hacmi %133,88 arttı.

Kripto Token Fiyatı: DOGE

Cardano (ADA)

Cardano, son 24 saatte %12,01 düştü. Cardano’nun piyasa değeri 9.461 milyar dolar. Her token 0,2651 dolardan satılıyor. İşlem hacmi %180,10 arttı.

ADA

Polkadot (DOT)

Polkadot tokeni 4,69 dolardan işlem görüyor ve piyasa değeri %10,34 düşüşle 5.770 miyar dolar seviyesinde bulunuyor. İşlem hacmi %78,35’lik bir artış görüyor.

NOKTA

Sonuç

Solana zincirindeki bir hacklemenin ardından kripto varlıklarının fiyatı düştüğü için piyasa çöktü. Kripto para birimleri, FED’in duyurusundan sonra düştü ve yıl sonuna doğru bir hack, varlıkları daha da aşağı itti.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin