Analist, bu majör altcoin için yüzde 400 hedefliyor!

Solana tabanlı altcoin roketledi: Bu hafta yüzde 200’ü geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto varlıklar bu haftayı son derece dinamik geçirdi. Çıkışlar dikkat çekerken roketleyen varlık sayısı bir hayli fazlaydı. Altcoin piyasasında çıkış yakalayan pek çok varlık, arkasına bakmadan uzaya çıktı. İşte o varlıklardan biri de GMT.

Solana merkezli oyna-kazan projesi STEPN’in yönetim simgesi olan GMT, büyük bir spor markasıyla ortaklık kurduğu haberi piyasayı salladı. Altcoin spekülasyonlar üzerine bu hafta değerini üç katına çıkardı. Proje ayrıca, 2022’nin ilk çeyreğinde, tokenları yakmak ve ekosistemini genişletmek için kullanmayı planlaması ilerlemesine yardımcı oldu.

GMT, son yedi gün içinde %245 artarak Cuma günü 3,07$’lık rekor seviyeye çıktı. Bu hafta en iyi performans gösteren tokenler arasında yer aldı. Piyasa sermayesi de 1,5 milyar doların üzerine çıktı.

Solana tabanlı altcoin bir anda canlandı

STEPN kendini bir yaşam tarzı Web3 uygulaması olarak sunuyor. Kullanıcıları koşu veya yürüyüş için tokenlarla ödüllendiriyor. Uygulamanın kullanıcılarının, önce NFT spor ayakkabılarını Solana’yı (SOL) kullanarak üretmeleri ve daha sonra ödüller oluşturmak için uygulamada donatmaları gerekiyor. GMT, uygulama tarafından ödenen ödüllerden biri. Diğeri, yeni NFT’leri basmak için kullanılabilen GST.

SOL, piyasa değeri ile altıncı en büyük kripto para olmasından dolayı altcoin tarafına etkisi oldu. Etkiyi ise en fazla Solana tabanlı projeler gördü.

Büyük STEPN spor ortaklığı yakında geliyor mu?

Bu haftanın başlarında proje , Solana risk sermayesi fonu Solar Eco Fund ile yaptığı röportajda büyük bir spor markasıyla olası bir ortaklığa işaret etti. Nike ve Adidas gibi büyük markaların STEPN için bir tehdit oluşturup oluşturmadığı sorulduğunda proje, konuyla ilgili “yakında” bir açıklama yapacağını söyledi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin